joi, 28 martie, 2024

EXCLUSIV! Un bebelus a murit imediat dupa ce a fost botezat! Politistii efectueaza cercetari – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Tragedie produsa sambata, 16 septembrie 2017, dupa o slujba de botez ce a avut loc la biserica din localitatea ieseana Curaturi, comuna Ciurea.

Un bebelus in varsta de doar o luna ar fi decedat dupa slujba de botez. Din primele informatii, detinute in exclusivitate de reporterii BZI, copilul ar fi inceput sa planga chiar din momentul intrarii in biserica. Inainte de botezul propriu-zis, acesta a fost alaptat de catre mama. 

In jurul orei 16:20, preotul a bagat copilul in cristelnita de trei ori, cu pauze de cateva secunde. Dupa terminarea botezului, preotul a constatat ca bebelusul este in viata, mai ales ca acesta plangea.

In momentul in care au vrut sa-l imbrace, rudele au observat ca bebelusul nu mai respira. 

Imediat a fost solicitata interventia urgenta a unei ambulante din cadrul SAJ Iasi. Intre timp, bebelusul a fost bagat intr-o masina si transportat in intampinarea echipajului medical. 

“Am fost solicitati printr-un apel la 112 sa intervenim la biserica din localitatea Curaturi, comuna Ciurea, pentru un bebelus sugar in varsta de o luna cu dispnee. S-a dirijat imediat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic. Echipajul medical a gasit bebelusul in stop cardio-respirator, cu cianoza, si imediat s-au inceput manevrele de resuscitare. Sugarul a fost intubat, ventilat mecanic si transportat in curs de resuscitare la sectia UPU a Spitalului Sf. Maria din Iasi pentru investigatii ulterioare”, ne-a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bebelus, iar in cele din urma a fost declarat decesul. S-a deschis dosar de cercetare in rem pentru ucidere din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img