joi, 18 aprilie, 2024

Exclusiv! Un inspector de la DSVSA Iasi face dezvaluiri uluitoare despre pestele pe care il consumam din supermarketuri. Ce a descoperit acesta in interiorul pastravilor vanduti in caserole

Distribuie:

Publicat:

Toate supermarketurile care au la vanzare pesti din ocean aplica aceasta metoda • Pestii sunt decongelati si recongelati de zeci de ori • Prin acest proces, carnea de peste este expusa la oxidarea grasimilor si a rancezirii acesteia • Foarte putine supermarketuri tin cont de faptul ca un peste mort NU poate fi expus pe stratul de gheata • Din cauza mizeriei din acvarii, pestii nu au o viata de lunga durata • Persoanele autorizate sfatuiesc cetatenii sa cumpere peste din pescarii si sa-l achizitioneze viu

Binecunoscutele proceduri de injectare cu apa se practica la nivel inalt, dar nu numai la pui, cum eram obisnuiti, ci si la peste. Pestii oceanici au parte de o congelare rapida, imediata dupa pescuire, pe care noi nu avem posibilitatea de a o face acasa. Aceste congelatoare ajung pana la temperatura de minus 30 de grade, deci inghetarea este aproape imediata. Prin aceasta congelare rapida, produsul ramane intact, cel mult poate ramane un procent de apa existent in cavitati, in urechi, tubul digestiv, pe traiectul respirator.

De asemenea, se poate forma o glazura de gheata, dar aceasta cantareste foarte putin, in jur de cinci sau zece grame. Totusi, in randul iesenilor s-au inregistrat foarte multe cazuri in care oamenii au cumparat peste, iar dupa decongelare, acestia au ramas cu jumatate din greutatea anterioara dezghetarii.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img