joi, 28 martie, 2024

Exclusiv! Un tanar din Iasi si-a pierdut o mana si un picior la jocurile de NOROC! A fost gasit intr-o balta de sange si salvat in ultimul moment! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

• Jocurile de noroc l-au facut pe acest tanar din Iasi sa-si doreasca sa moara cu orice pret • Dupa ce a pierdut totul la pacanele, a sarit in fata trenului • Doar o minune a facut ca acesta sa scape cu viata, insa nimic nu va mai fi la fel • In urma cu ceva timp, doi frati din Iasi s-au sinucis tot din cauza jocurilor de noroc, iar acum tragedia a fost la un pas de a se repeta 

Cateva pete de sange, niste fragmente de os si o viata distrusa. Scenariul unui film de groaza a fost ieri adus in viata reala de un tanar, care era la inceput de drum, din Iasi. Ieri, in jurul orei 6:00 un apel la numarul unic de urgente 112 avea sa anunte o tragedie. Un barbat fusese acrosat de trenul care circula pe ruta Iasi-Tecuci. Un echipaj de la SMURD a ajuns repede la fata locului. 

O scena desprinsa din filmele horror era chiar in fata salvatorilor. Un tanar in varsta de 25 de ani se zbatea intre viata si moarte, avand mana dreapta amputata total, iar piciorul drept amputat de la genunchi. Medicii i-au acordat primul ajutor si au incercat sa-i opreasca hemoragia, transportandu-l ulterior la Unitatea de Primire Urgente (UPU) a spitalului “Sfantul Spiridon” din Iasi

Pe fir au intrat si oamenii legii care au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili ce s-a intamplat. Dupa ce tanarul a fost luat de pe sinele de cale ferata, in urma lui au ramas imagini greu de descris in cuvinte. Calea ferata din zona Pasarelei pietonale din zona Alexandru cel Bun a ramas patata de sange. Un pantof de-al tanarului si mai multe fragmente de os si piele au vrut parca acolo sa mai bifeze o tragedie feroviara.

A trimis mesaje de adio

Oamenii legii au exclus de indata varianta unui accident. Desi in zona exista o pasarela pietonala, tanarul a fost acrosat de tren intr-o zona in care oamenii nu ajung prea des. Din cate se pare, Florin T. in varsta de 25 ani ar fi cazut in patima jocurilor de noroc, iar in noaptea de sambata spre duminica ar fi pierdut toti banii la pacanele. Inainte sa se arunce in fata trenului, se pare ca a trimis mai multe mesaje pe telefonul fratelui sau. Florin ar fi spus ca ii pare rau, dar a pierdut tot la jocurile de noroc. Iata ca inca o data jocurile de noroc distrug vieti la Iasi. 

Tanarul, in urma impactului, a ramas fara o mana si fara un picior. Daca va scapa cu viata va avea nevoie de o lunga perioada de recuperare. Doar o minune a facut ca Florin sa ramana in viata, insa de acum incolo viata lui nu va mai fi niciodata la fel. Acum barbatul este in spital si va fi supus mai multor interventii chirurgicale. Ancheta politistilor continua, insa indiciile sunt destul de clare. Florin a vrut sa-si ia viata innebunit de jocurile de noroc.

Doi frati ucisi de aceeasi dependenta

In urma cu ceva timp, jocurile de noroc i-au trimis cu gatul in streang pe doi frati din Iasi. Florin si Marian erau doi frati din Iasi care au sfarsit tragic din cauza pasiunii exagerate pentru jocurile de noroc. Cei doi tineri cu varste de 33, respectiv 27 de ani, s-au sinucis la o distanta de o saptamana unul de celalalt. 

Marian Chirascu lucra de aproape 12 ani ca hairstylist la un salon din zona Podul de Fier si pentru cine nu-i cunostea slabiciunea pentru jocurile de noroc, parea un tanar cat se poate de normal. Acesta locuia singur intr-un bloc ANL, iar tot ce stransese in cei peste zece ani de munca a pierdut la “pacanele”. 

Tanarul din Iasi a recurs la acest gest extrem dupa o perioada in care jocurile de noroc l-au indepartat de prieteni si familie. Marian avea datorii de aproape 40.000 lei, bani imprumutati de la prieteni si rude pe care i-a pierdut la pariuri. Acesta si-a vandut chiar masina si bunurile de valoare pentru pasiunea sa care avea sa-i aduca moartea. 

Cu cateva ore inainte de a-si lua viata, Marian a pierdut aproape 1.000 de lei la salile cu jocuri de noroc din Tudor Vladimirescu si din zona centrala a Iasului. Acesta a lasat si un bilet de adio pentru cei apropiati, prin care isi cerea iertare pentru toata suferinta adusa celor dragi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img