vineri, 19 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! Crima la Iasi! Un dascal si-a snopit sotia in bataie, a stropit-o cu benzina si apoi i-a dat foc! Ce s-a intamplat dupa aia depaseste orice imaginatie – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: "La data de 20 august 2018, Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi a formulat propunere de arestare preventiva a inculpatului P. E. din com. Ciortesti, jud. Iasi cu privire la comiterea  infractiunii de omor calificat asupra unui membru de familie,  prevazuta de  art. 188 alin. 1 – art. 189 alin 1 lit. h si art. 199 alin. 1 Cod penal. Din probatoriul administrat a rezultat suspiciunea rezonabila ca in seara de 17 august 2018, dupa ce ar fi lovit victima, sotia sa, cu o bata, inculpatul ar fi stropit-o cu benzina, dupa care i-ar fi dat foc, iar mai tarziu ar fi tarat-o in casa, unde a lasat-o pana a doua zi, cand ar fi exercitat alte acte de violenta asupra ei, toate leziunile conducand in scurt timp la decesul victimei. Tribunalul Iasi a admis propunerea de arestare preventiva pentru o perioada de 30 zile.   Precizam ca luarea unor masuri procesuale, asa cum sunt acestea reglementate de Codul de procedura penala, nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie", au comunicat reprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi.

Sambata, 18 august 2018, o crima de nedescris a avut loc la Ciortesti. Un dascal din sat si-a snopit sotia in bataie pana a lesinat, a stropit-o cu benzina, i-a dat foc si a lasat-o sa arda, asistand impasibil la intreaga scena. Mai apoi a aruncat apa peste ea, i-a schimbat hainele, a bagat-o in casa si a lasat-o pe pat sa se zbata intre viata si moarte.

Femeia a suferit arsuri grave pe intreaga suprafata a corpului, iar in cursul noptii de sambata spre duminica organismul ei a cedat.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei, iar politistii au efectuat cercetari la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a petrecut totul.

Dascalul s-a ales cu dosar penal pentru omor calificat si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Conform noului Cod Penal, infractiunea de omor calificat se pedepseste cu detentiune pe viata sau inchisoare de la 15 la 25 de ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img