marți, 23 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! Moarte suspecta la Tomesti! Un barbat a decedat in statia de autobuz – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Barbatului i s-a facut rau brusc si a intrat in stop cardio-respirator, fiind cunoscut cu afectiuni ale inimii. Un echipaj cu asistent de la SAJ Iasi, aflat in trecere la acel moment, a intervenit pentru a acorda ingrijiri medicale pana la sosirea echipajului cu medic de la statia centrala. Cadrele medicale au efectuat manevrele de resuscitare, insa fara raspuns pozitiv, in cele din urma fiind declarat decesul.

"Am fost solicitati sa intervenim pentru o persoana inconstienta in localitatea Chicerea, comuna Tomesti. A fost dirijat un echipaj medical cu medic, insa in zona se afla un alt echipaj cu asistent de la SAJ Iasi care a oprit pentru a interveni la acest caz. Cadrele medicale au gasit un barbat, de 57 de ani, in stop cardio-respirator, au efectuat manevrele de resuscitare, insa fara raspuns pozitiv. In cele din urma a fost declarat decesul. Mentionam ca pacientul avea antecedente cardiace", a spus Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Intamplare tragica petrecuta marti dimineata la Iasi. Un barbat a fost gasit mort, insa nimeni nu isi explica deocamdata ce s-a intamplat mai exact.

Acesta a fost gasit decedat de cativa trecatori intr-o statie de autobuz din localitatea Chicerea. Oamenii au sunat la 112, iar in scurt timp au ajuns la fata locului politistii, criminalistii si un echipaj medical de la SAJ Iasi.

Citeste si: Exclusiv! Persoana inconstienta in autobuz! A fost solicitat un echipaj medical – FOTO

Oamenii legii au efectuat cercetari si urmeaza sa stabileasca intreaga stare de fapt. S-a deschis dosar penal pentru moarte suspecta.

Trupul neinsufletit a fost transportat la Institutul de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img