miercuri, 24 aprilie, 2024

Exclusiv/Update! O familie a fost zdrobita de un tren ! Doua pesoane au murit pe loc in urma impactului violent! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Cele doua victime erau sot si sotie, ambii in varsta de 58 de ani. Acestia se aflau intr-un autoturism marca Opel. Cadrele medicale SAJ Iasi prezente la locul solicitarii au constatat decesul, iar politistii continua cercetarile.

"Am fost solicitati prin 112 la ora 9.53 sa intervenim la un accident feroviar la bariera Cozmesti. Au fost imediat dirijate doua echipaje medicale de urgenta cu medic si asistent de la substatia Pascani. La locul solicitarii au fost gasite doua victime, barbat si femeie, ambele de 58 de ani. Din nefericire acestea prezentau leziuni incompatibile cu viata si in cele din urma s-a constatat decesul", a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant SAJ Iasi.

UPDATE: Dupa efectuarea primelor cercetari, s-a stabilit ca soferul autoturismului nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata. In urma impactului a fost avariata locomotiva si o garnitura de tren. De reliefat faptul ca trecerea la calea ferata era semnalizata sonor si luminos, insa nu are bariera. Trenul a plecat din Suceava la ora 8.52 si ar fi trebuit sa ajunga la 15.44 in Bucuresti.

UPDATE: In accident a fost implicat trenul 1752 Suceava – Bucuresti Nord si o masina. Cele doua victime au decedat. Incidentul a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferata de la Cozmesti, intre Mogosesti-Siret si Stolniceni Prajescu.

In urma cu putin timp, un accident feroviar a avut loc in comuna ieseana Stolniceni Prajescu! Din primele informatii pe care reporterii Buna Ziua Iasi le detin, reiese faptul ca accidentul s-a soldat cu ranirea a doua victime.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje SAJ precum si politia, impreuna cu pompierii. Momentan nu nu se cunosc cauzele care au dus la producerea accidentului, si nici starea de sanatate a victimelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img