vineri, 29 martie, 2024

Exclusiv/Update! Tentativa de omor la Iasi! Un barbat si-a eviscerat fratele, iar apoi s-a facut nevazut

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: La aproximativ doua minute dupa crima a fost facut un alt apel care anunta o a doua victima, agresorul, cu plagi taiate la nivelul capului. Familia declara ca atacatorul este extrem de agresiv, acesta amenintandu-si mama si sora. Victima a ajuns in UPU unde a primit ingrijiri medicale, dupa care a fost dusa in sala de operatie. Acum pacientul este internat in ATI si se afla sub stricta supraveghere a medicilor.

Tentativa de omor petrecuta noaptea trecuta intr-o localitate ieseana. Un barbat de 36 de ani si-a eviscerat fratele, de 33 de ani, cu un cutit si apoi a fugit.

Agresiunea a avut loc in comuna Bals. Fratii locuiau in aceeasi curte, insa in case diferite.

Citeste si: O intreaga familie de romani a fost arestata in Italia dupa ce ar fi luat viata unui roman! 

La putin timp dupa ce si-a taiat fratele, agresorul a sunat la 112. O ambulanta a intervenit la fata locului, a preluat victima si a transportat-o la spital.

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii au efectuat cercetari la locul faptei si sunt acum in cautarea agresorului. De mentionat ca acesta a iesit de ceva vreme din puscarie, iar acum s-a ales cu un dosar penal pentru tentativa de omor.

Vom reveni cu amanunte.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img