marți, 19 martie, 2024

Exclusiv! Urmarire pe strazile Iasului! Soferul a plonjat cu masina intr-o movila de pamant dupa care a fugit – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Din ultimele informatii pe care reporterii Cotidianului Buna Ziua Iasi le detin in EXCLUSIVITATE, conducatorul auto este un tanar in varsta de 23 de ani domiciliat in Tomesti. In jurul orei 01:00 politistii au observat un autoturism circuland pe Splai Bahlui avand defectiuni la sistemul de iluminat. Politistii rutieri au incercat sa il traga pe dreapta pe tanar dar acesta a accelerat si a ignorat semnalele oamenilor legii. Autoturismul condus de tanar a intrat pe interzis avand o viteza peste limita legala. Politistii rutieri l-au depistat pe tanar circuland neregulamentar de pe Calea Chisinaului, urmarind masina pana pe Splai Bahlui unde soferul a plonjat pe o movila. In cauza politistii au intocmit dosar penal pentru conducere fara permis.

Stire initiala: Un accident rutier a avut loc in noaptea dintre sambata si duminica pe Splai Bahlui. Potrivit informatiilor vehiculate la fata locului, soferul unui autoturism marca Lancia a plonjat intr-o movila de pamant. Se pare ca acesta era urmarit de politisti, iar la un moment dat a pierdut controlul volanului. Unii martori spun ca barbatul urmarit ar fi fugit de la locul accidentului.

La fata locului au intervenit politistii si criminalistii.

Vom reveni cu amanunte.

sursa foto: Radar Iasi Oficial (Facebook)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img