miercuri, 24 aprilie, 2024

Exclusivitate incendiara! Avem imaginile de pe camerele de supraveghere cu bataia din clubul SKIN, dintre un politist si un afacerist cu legaturi in lumea interlopa – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere din clubul SKIN in noaptea in care un politist din Iasi a fost implicat intr-un scandal monstru • Pe imagini se vede destul de clar cum politistul il loveste cu piciorul in gura pe barbatul care se afla acum dupa gratii pentru tentativa de omor • Povestea este cusuta cu ata alba si este destul de greu de inteles • Acum, dupa ce imaginile video au intrat in posesia redactorilor BZI, ies la iveala amanunte noi care ar putea intoarce cursul anchetei • Initial, s-a spus ca politistul iesean a plecat din club fara sa loveasca pe nimeni, insa nu pare sa fi fost asa

Reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI au intrat in posesia unor imagini care arunca in aer intreaga ancheta in cazul politistului injunghiat in fata Spitalului "Sfantul Spiridon" din Iasi. In noaptea de 27 spre 28 ianuarie 2018, un politist din Iasi a fost injunghiat in fata Spitalului "Sfantul Spiridon", dupa ce fusese implicat intr-un scandal iscat intr-un club din centrul Iasului. Inca de cand altercatia a ajuns sa fie prezentata in media, s-au creionat mai multe variante.

Politistul Iulian Dumitras era luptator in cadrul Brigazii de Operatiuni Speciale (BOS), iar asta a starnit la nivel national o serie de banuieli. Se credea ca politistul a fost recunoscut de membrii unui clan interlop din Iasi si lovit din razbunare. Aceasta banuiala a fost ulterior "elucidata" si s-a ajuns la concluzia ca scandalul iscat nu avea nicio legatura cu profesia lui Iulian Dumitras.

Asa arata Radu Holban dupa bataia cu politistul Iulian Dumitras

Detalii explozive

Astfel, noi detalii ies la iveala direct din ancheta. Daca la inceput nu se stia cu exactitate cum a inceput scandalul, acum mai multe aspecte ies la iveala. Pe imaginile surprinse de camerele de supravheghere se vede destul de clar ca, la un moment dat, incep sa se agite spiritele. Iulian Dumitras se afla in prezenta a doua tinere, undeva aproape de intrarea in club. La un moment dat, atat tinerele, cat si Iulian Dumitras se misca haotic. Imaginile nu arata exact daca Iulian Dumitras a fost lovit in acel moment de cineva, insa se presupune ca atunci, o cunostinta de-a lui Radu Holban-Talba l-a lovit cu un "box" in nas.

Ulterior, la cateva secunde dupa, Dumitras se indreapta spre garderoba. Acolo, sta cateva momente si asteapta sa-si primeasca geaca. Pe imagini se vede cum Radu Holban, fost Talaba se indreapta spre iesire, gesticuland. In acel moment, politistul Iulian Dumitras il loveste cu piciorul in figura, apoi se napusteste peste el cu o ploaie de lovituri. Asta se intampla chiar la iesirea din club.

 

Asa arata Radu Holban dupa bataia cu politistul Iulian Dumitras

Unde a fost lovit politistul?

Imaginile arata destul de clar cum politistul Iulian Dumitras il loveste pe Radu Talaba la iesirea din club, insa nu este destul de clar cand a fost lovit omul legii.

Anchetatorii au spus ca Iulian Dumitras a fost lovit cu un "dispozitiv" metalic denumit BOX de catre un individ pe nume Constantin Grigoriu. Imaginile de pe camerele de supraveghere care au ajuns la reporterii BZI nu surprind acel moment, dar asta nu inseamna ca nu s-a intamplat asa. Cert este ca Iulian Dumitras il loveste pe Radu Holban de cateva ori, iar intr-un final, cativa tineri reusesc sa-i desparta.

Pe imaginile video, se observa ca politistul Dumitras este murdar de sange pe fata, in zona nasului. Din cate se pare, nu ar fi fost lovit de Talaba, deci cel mai probabil, a fost lovit cu acel "BOX" in momentul in care spiritele au incepu sa se agite, inainte sa ajunga la garderoba. Inca de cand a ajuns public acest scandal, s-a precizat ca Iulian Dumitras, politistul iesean ar fi incercat sa evite bataia.

Imaginile intrate in posesia redactorilor BZI arata, insa altceva. Probabil, acesta a evitat sa faca scandal dupa ce a fost lovit cu box-ul, insa s-a "descarcat" pe Radu Holban-Talaba cand acesta a vrut sa plece din clubul SKIN.

Asa arata Radu Holban dupa bataia cu politistul Iulian Dumitras

Ce a avut cu Holban?

Apropiatii lui Holban spun ca totul pare sa fie un "aranjament". "In urma vizionarii acestor inregistrari, se observa destul de clar cum politistul, in timp ce se certa cu tanara de langa el, il suprinde pe Holban care dorea sa iasa din club si ii aplica acestuia un picior in figura, ulterior lovindu-l cu pumnul de aproximativ 5-6 ori. Desi Holban avea buza rupta si avea toate motivele sa formuleze plangere impotriva agresorului sau, se pare ca reprezentantii din cadrul IGPR s-au miscat mai repede si au reusit in timp record sa il transforme pe acesta din victima in agresor. Anchetatorii spun ca Radul Holban este cel care l-a injunghiat pe politistul Iulian Dumitras in fata spitalului. Cu toate acestea, in afara de politist, nimeni din cei audiati in faza de urmarire penala nu a reusit sa identifice vreun cutit in mana lui Holban. De asemenea, este cel putin ciudat faptul ca, desi Holban este stangaci, in actele de urmarire penala, se retine ca acesta ar fi avut un cutit in mana dreapta. Nu in ultimul rand, conform declaratiilor martorilor audiati in cauza, precum si in urma vizonarii filmarilor de pe camerele de supraveghere, acesta nu a avut niciun fel de reactie in club, in momentul in care a fost agresat, spunand tuturor ca nu s-a intamplat nimic si ca nu are nimic cu nimeni", au precizat apropiati de-ai lui Radu Holban.

 

S-a conturat o imagine falsa?

Multe persoane apropiate de Radu Holban (fost Talaba) acuza autoritatile. "Curios este faptul ca, desi in spete similare, ancheta a durat cel putin 3-4 luni de zile, in cauza de fata, organele de urmarire penala s-au miscat extraordinar de repede, finalizand in mai putin de 25 de zile dosarul de cercetare", a precizat un prieten de-al lui Radu Holban. Multi cred ca evaluarea medicala a politistului a fost exagerata.

"Un mare semn de intrebare care se naste in urma intregii povesti este legat de evaluarea facuta de medicii legisti cu privire la leziunile suferite de politist: niciuna dintre leziuni, nici la momentul producerii, si nici prin modalitatea in care au fost produse, nu au fost de natura sa puna in primejdie viata acestuia. S-a exagerat in mod voit inca de la inceputul anchetei, cand reprezentantii Politiei Romane au declarat faptul ca Holban ar fi un acolit al clanurilor interlope din Iasi, tocmai in ideea de a contura o imagine periculoasa a acestuia", au precizat apropiatii lui Radu Holban.

"Imi pun toate sperantele in actul de justitie si nu imi doresc altceva decat sa se afle adevarul si sa reusesc sa imi dovedesc nevinovatia", a spus Holban Radu.

 

Ancheta continua

Imaginile surprinse de camerele de supravheghere din club arata ce s-a intamplat acolo si dau oarecum contur anchetei. Din momentul in care Iulian Dumitras si Radu Holban pleaca din club, firul povestii nu mai este clar. Politistul a fost atacat in fata Spitalului "Sfantul Spiridon" cu un cutit, iar tanara cu care se afla a fost lovita cu putere. Anchetatorii au spus ca Radu Holban (Talaba) a fost cel care i-a atacat, insa barbatul care se afla acum in arest neaga totul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img