marți, 16 aprilie, 2024

Explicatia lui I-A UIMIT pe politisti – De ce a intrat un sofer cu masina direct in UPU Craiova

Distribuie:

Publicat:

Șoferul care a intrat cu mașina în UPU Craiova, oprindu-se în zona Triajului, le-a spus oamenilor legii că ar fi încurcat pedalele. Polițiștii au stabilit că bărbatul era băut.

Polițiștii doljeni au stabilit că șoferul care a intrat cu mașina în UPU era băut, chiar dacă el susține că ar fi încurcat pedalele.

„Conducătorul auto avea o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Susține că ar fi încurcat pedalele. Polițiștii desfășoară cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis Poliția Dolj, conform Mediafax.

Nu este exclus nici ca bărbatul să își fi premeditat faptul, deoarece, anterior accidentului, acesta a fost la UPU împreună cu iubita sa și fiul acesteia, și s-ar fi enervat pentru că au așteptat prea mult până să fie văzuți de medic, susțin surse medicale.

Bărbatul a fost internat în urma accidentului, fiind rănit. Urmează, de asemenea, să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img