marți, 19 martie, 2024

Explozie ucigasa la Chisinau! Grenada detonata in incinta unui magazin! Doua persoane au murit pe loc – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Explozie ucigasa la Chisinau. Doua pesoane au decedat, iar alte doua au fost ranite dupa ce un magazin a sarit in aer. Incidentul a avut loc la magazinul Jardin, de la intersectia strazilor Mateevici cu Armeneasca.

Potrivit primelor informatii, explozia a avut loc la iesirea din magazin, dupa ce un client a cumparat tigari. La iesirea din magazin grenada, pe care ar fi avut-o barbatul asupra lui, s-a declansat. 
Se pare ca a fost o cearta intre barbat si angajatii magazinului. 

Persoanele decedate ar fi un barbat si vanzatoarea acestui magazin.  Alte doua persoane ranite de explozie se aflau in magazin.

La fata locului a intervenit politia care a incercuit zona. Traficul este blocat pe strazile A. Mateevici, in perimetrul strazilor Bulgara si Vasile Alecsandri.

CITESTE SI: O cladire s-a prabusit in Polonia: 3 morti si 21 de raniti

Tragedie in Polonia! O cladire cu trei etaje s-a prabusit intr-un oras din vestul tarii in urma unei explozii de gaz.

Cel putin 3 persoane au murit si alte 21 au fost ranite, dupa ce un bloc de locuinte cu trei etaje s-a prabusit in Poznan, probabil ca urmare a unei explozii de gaz, au anuntat pompierii, informeaza duminica AFP.

“Am scos de sub daramaturi trei corpuri neinsufletite. Alte 21 de persoane au fost ranite, dintre care trei grav”, a anuntat Slawomir Brandt, purtatorul de cuvant al pompierilor din Poznan. “Continuam cautarile. Este posibil sa mai gasim oameni sub daramaturi”, a adaugat el.

Potrivit sefului pompierilor din Poznan, Andrzej Bartkowiak, citat de agentia PAP, ar mai putea fi o persoana acoperita de mormanul de caramizi.

Cladirea s-a surpat la orele locale 07:50 (06:50 GMT).

“Dat fiind nivelul distrugerilor, s-a admis provizoriu ca ar putea fi vorba de o explozie de gaz”, a declarat la postul de televiziune TVN24 purtatorul de cuvant al pompierilor din Polonia.

A fost demarata o ancheta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img