vineri, 19 aprilie, 2024

EXPLOZIV! O MINORA din Iasi i-a cerut 30.000 de euro unui tanar bolnav de SIDA pentru o noapte de AMOR neprotejat! Mama fetei a aflat TOT!

Distribuie:

Publicat:

Poveste halucinanta la Iasi dupa ce o relatie amoroasa s-a transformat intr-un adevarat cosmar • O adolescenta s-a indragostit de un tanar cu 17 ani mai mare si a intretinut relatii sexuale cu el, fara sa-si dea seama de consecinte • Ulterior, aceasta a aflat ca s-a imbolnavit, insa deja era prea tarziu • Barbatul care a facut sex cu minora si a imbolnavit-o a ajuns dupa gratii • Acum mai multe persoane ar putea fi infectate cu virusul HIV

Un tanar bolnav de SIDA a facut sex cu o minora si i-a transmis boala cumplita. Cam asa incepe o poveste ce pare desprinsa din filmele HORROR, care s-a petrecut din pacate in Iasi. Costel Petrachi a fost condamnat la inchisoare pentru ca in urma cu cativa ani a avut o relatie cu o tanara mai mica decat el cu 17 ani.

Povestea incepe in anul 2014, in luna iulie. Atunci, Costel Petrachi s-a cunoscut cu Maria, care pe atunci avea varsta de 13 ani. Din cate se pare, cei doi s-au placut si au inceput sa aiba o relatie. In tot acest timp, Costel Petrachi, de loc din comuna ieseana Miroslovesti, avea o relatie cu o femeie care avea patru copii, cu varste cuprinse intre patru luni si 11 ani.

Dupa aproximativ un an, in vara anului 2015, relatiile intime dintre adolescenta si tanarul bolnav de SIDA s-au inmultit, iar dupa o cearta cu parintii, minora, de loc din Pascani, a decis sa plece de acasa. In toamna anului 2015, aceasta s-a mutat la Costel Petrachi, iar concubina acestuia a plecat de acasa cu cei patru copii.

Cei doi au locuit aproximativ doua luni impreuna, iar mai apoi s-au certat. Maria s-a intors acasa, la parinti. La inceputul lunii aprilie, minora a inceput sa se simta rau, iar parintii sai au decis sa o duca la medic. In urma unor analize, a reiesit faptul ca aceasta era insarcinata. Insa nu sarcina era o surpriza pentru adolescenta, ci bola pe care o dobandise si care a socat-o atat pe ea, cat si pe membrii familiei sale.

nsarcinata si infectata cu HIV

Chiar daca era infectata cu virusul HIV, adolescenta a adus pe lume un copil. Asta se intampla in luna iulie a anului 2016. Imediat dupa aceea, familia fetei a depus o plangere la politie.

Pana sa afle ca are SIDA, tanara nu a stiut ca barbatul cu care se culcase sufera de aceasta boala. Din cate se pare, Costel Petrachi stia de aproximativ sapte ani, inainte de a o cunoaste pe adolescenta, ca sufera de aceasta boala.

Marti, judecatorii din cadrul Curtii de Apel Iasi au respins apelul declarat de Costel Petrachi si au mentinut sentinta de la Tribunalul Iasi, care a dispus ca barbatul sa execute trei ani si opt luni de închisoare.

"Condamna inculpatul Petrachi Costel, la pedeapsa de doi ani închisoare pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor. Condamna inculpatul la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru comiterea infractiunii de transmiterea sindromului imuno-deficitar dobândit. Contopeste pedepsele aplicate inculpatului Petrachi prin prezenta sentinta în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare la care adauga un spor de pedeapsa de 8 luni (1/3 din pedeapsa de 2 ani), inculpatul urmând sa execute pedeapsa finala de 3 ani si 8 luni închisoare", se arata in sentinta judecatoreasca.

Tanara are de primit de la barbat 30.000 de euro, drept daune morale. "În baza art. 397 C.p.p admite în parte actiunea civila promovata de partea civila B. Rebeca Maria si in baza art. 23 alin. 2 C.p.p., ia act de recunoasterea pretentiilor partii civile formulate cu titlu de daune materiale, de catre inculpat si, în consecinta, obliga inculpatul la plata sumei de 3.000 lei catre partea civila minora Boboc Rebeca Maria. În baza art. 1357 Cod civil, admite în parte pretentiile având ca obiect daune morale formulate de partea civila B. Rebeca Maria si obliga inculpatul Petrachi sa achite partii civile minore suma de 30.000 euro cu titlu de daune morale", au decis magistratii. Marti, barbatul a fost introdus in Penitenciarul Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img