vineri, 29 martie, 2024

EXPLOZIV! O tanara si-a prins iubitul in timp ce facea dragoste cu amanta sub privirile bunicii! Totul s-a terminat intr-o balta de sange! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

oveste desprinsa parca din filmele tragi-comice, la Iasi, dupa ce un barbat a fost prins de sotie in timp ce se iubea cu amanta sa sub privirile bunicii • Doar un pas a fost pana la tragedie, avand in vedere ca iubita dezamagita a injunghiat-o pe femeia devenita ispita • Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari in acest caz

Poveste demna de un scenariu de film, la Iasi, dupa ce o tanara si-a surprins iubitul in timp ce se iubea cu amanta chiar sub ochii bunicii sale. Intamplarea a avut loc in comuna ieseana Costuleni, acolo unde Adi si Mariana traiau o frumoasa poveste de dragoste pana sa apara, ca din senin, o tanara.

Adi a invitat-o pe tanara in varsta de 35 de ani in casa, in timp ce iubita lui era plecata. Cand aceasta s-a intors, l-ar fi gasit pe barbat in tandreturi cu presupusa amanta, chiar sub ochii bunicii sale in varsta de 96 de ani. Adi nu a recunoscut nimic si a spus ca totul este o facatura.

"Iubita mea a plecat de acasa, iar vecina a venit pana la mine. Cand s-a intors sotia, m-a gasit in casa cu ea, dar nu faceam nimic. Cum sa fac cu bunica de fata, are 96 de ani. Doamne fereste!", a spus barbatul.

Din gelozie, iubita barbatului a pus mana pe un cutit si a taiat-o pe presupusa amanta la spate. "Ea s-a enervat si a pus mana pe cutit. Cand am vazut ca a inceput sa curga sange, am sunat la 112. A venit politia, salvarea", a completat barbatul.

Gura satului nu tace

Tot satul a auzit de povestea de dragoste. "Cum sa nu se auda asa ceva? Se aude! Cica el ar fi chemat-o pe vecina in casa cand era concubina lui plecata. Cand s-a intors acasa, femeia i-a gasit pe ei in pat cu batrana de fata. Acum nu stiu ce o fi facut, dar asa se aude. Am inteles ca a taiat-o la spate pe amanta", a spus unul dintre vecini.

Cert este ca oamenii spun ca duminica seara, atunci cand s-a petrecut incidentul, atat iubita, cat si amanta barbatului erau sub influenta alcoolului. Totusi, politistii din Iasi au deschis un dosar penal pentru lovire si alte violente.

"In acest caz a fost deschis un dosar penal si se fac cercetari pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Rana pe care i-a provocat-o amantei sotului nu este grava, dar mai trist este ca acum tot satul vorbeste despre triunghiul sau, mai bine spus, patratul amoros. Din imaginile video surprinse de reporterii cotidianului BUNA ZIUA IASI puteti trage o concluzie referitoare la acest caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img