marți, 19 martie, 2024

EXPLOZIV! Sentinta BOMBA la Tribunalul Iasi! Dealerul de DROGURI de la AFTERHILLS a fost condamnat la inchisoare! Este un cunoscut fotograf!

Distribuie:

Publicat:

 Dealerul de droguri de anul trecut de la Afterhills a fost condamnat la inchisoare • Dupa o ancheta a procurorilor DIICOT si a politistilor de la BCCO, Dan Alexandru Mandachi a fost condamnat • Oamenii legii au gasit in urma perchezitiilor mai multe droguri pe care tanarul fotograf le-ar fi vandut si in cadrul festivalului

Lovitura grea incasata de unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din Iasi. Dan-Alexandru Mandachi, dealerul de droguri de anul trecut de la Afterhills, a fost condamnat la inchisoare. La sfarsitul saptamanii trecute, Mandachi a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare de catre judecatorii de la Tribunalul Iasi. De precizat este faptul ca sentinta nu este definitiva.

"Condamna inculpatul Mandachi Dan-Alexandru pentru savârsirea infractiunii de "trafic de droguri de risc", în forma continuata, la pedeapsa principala cea mai grea de 2(doi)ani si 8(opt) luni închisoare, la care adauga un spor de 4 luni închisoare, pedeapsa principala finala de executat pentru inculpatul Mandachi Dan-Alexandru fiind de 3(trei) ani închisoare. În baza art. 45 alin. 3 lit. a Cod penal aplica pedeapsa complementara cea mai grea, respectiv, cea a interzicerii drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit. a si b Cod penal, pentru o perioada de 3 ani", se arata in hotararea judecatorilor.

De asemenea, Mandachi va fi supravegheat timp de 4 ani si trebuie sa respecte mai multe masuri impuse de judecatori. "Pe durata termenului de supraveghere sa execute urmatoarea obligatie: sa frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare sociala derulate de catre serviciul de probatiune sau organizate în colaborare cu institutii din comunitate. Pe durata termenului de supraveghere, obliga inculpatul Mandachi Dan-Alexandru sa presteze munca neremunerata în folosul comunitatii pe o perioada de 60 zile, în cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenta si Copiii Strazii Iasi sau la Centrul de Zi C.A Rosetti Iasi", se mai arata in hotarare. De la sfarsitul saptamanii trecute, Mandachi a fost scos de sub control judiciar.

CONTINUAREA PE BZI.RO

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img