vineri, 19 aprilie, 2024

Exploziv! Tanar petrecaret versus doi mascati de la SAS! Poveste cusuta cu ata alba intr-un club din Iasi! S-a lasat cu SANGE! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un tanar din Iasi spune ca doi mascati de la Politia Iasi l-ar fi lovit fara motiv • Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere nu se vede momentul in care acesta ar fi fost lovit, iar unele voci spun ca acesta s-ar fi autoaccidentat

Un tanar din Iasi arunca acuzatii grave la adresa unor politisti si sustine ca a fost batut fara motiv. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere ale clubului situat in zona Tudor Vladimirescu nu se vede momentul in care ar fi fost lovit, iar unele voci spun ca acesta ar fi dat cu capul de un ornament in momentul in care a fost scos de politistii mascati din club.

"Am fost vineri seara intr-un pub in spatele caminelor in campus sa ma distrez cu un prieten, si un echipaj de interventie al trupelor speciale a venit pentru ca avea interventie la un club de langa. Dupa aceea, au venit unde eram eu si probabil ca ei cautau pe cineva. Eu faceam live la vreo jumatate de metru si au intrat cei de la trupele speciale si in maximum doua minute s-au apropiat de mine si mi-au luat telefonul din mana", a precizat Alexandru Huzum.

Tanarul in varsta de 24 de ani a spus ca politistii i-ar fi vorbit urat si l-ar fi scos din club. "Nu pot sa va spun ce mi-au spus, pentru ca e prea urat, si m-au intrebat de ce-i filmez. Eu atunci am lasat telefonul si nu am incercat sa fiu recalcitrant sau sa comentez. Am lasat telefonul jos si m-au luat direct", a precizat tanarul.

Lovit sau nu de oamenii legii?

Tanarul spune ca a fost lovit cu un obiect dur de catre politistii de la Serviciul de Actiuni Speciale (SAS). "La iesire mi-au dat cu o chestie de metal, care semana cu o rozeta, in frunte, unde m-am cusut pentru ca era despicata rana. Am iesit afara, unde mai era un grup de studenti care m-au ajutat, mi-au dat servetele sa ma sterg. Am intrat inapoi in club si m-am dus la patron pentru a-i spune ca nu e normal ceea ce se intampla, mai ales ca eu de cinci ani de zile merg acolo, din primul an de facultate", a completat tanarul.

Povestea pare sa fie intr-un fel cusuta cu ata alba. Unii spun ca tanarul s-ar fi lovit accidental cand oamenii legii l-au scos din club. "Niciodata nu am avut probleme, cel putin cu politia, nu am luat niciodata amenzi, mi-am vazut mereu de treaba. Nu mi-au explicat motivul, nu mi-au spus nimic. Nu mi-am dat seama ca ei sunt in spatele meu, eu filmam catre prietenul meu si dupa am vazut ca s-au apropiat din stanga mea. Mascatii erau undeva in stanga mea si eu filmam in dreapta, unde era un politist. Nu am avut vreo intentie sa-i filmez, nu stiu pentru ce au venit", a completat acesta.

Plangere impotriva politistilor

Tanarul a formulat o plangere impotriva politistilor si a mers la Institutul de Medicina Legala (IML) Iasi pentru a-si scoate un certificat medico-legal. "Am depus plangere la Politie, am inteles ca dosarul e inaintat la Parchet si azi trebuie sa merg sa-mi elibereze certificatul medico-legal. Politistul care era la jumatate de metru de mine, cand vorbeam cu patronul, s-a facut ca nici nu ma vede, ca si cum nu era. Nu-mi dau seama de ce s-a intamplat asta, ma gandesc ca poate m-au confundat cu cineva, dar nu inteleg", povesteste Iulian Alexandru Huzum. Acum o ancheta este in desfasurare si urmeaza sa se stabileasca daca ceea ce sustine tanarul este adevarat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img