marți, 19 martie, 2024

EXPOZITIA DE DESIGN VESTIMENTAR „ETEROGEN”, A STUDENTILOR UNIVERSITATII DE ARTE, LA IULIUS MALL – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Cei pasionati de moda si de arta vor putea admira lucari care combina cele doua domenii, printr-o expozitie prezentata la Iulius Mall Iasi. Pana duminica inclusiv, 26 noiembrie 2017, la etajul 1 al indragitei destinatii de shopping si recreere sunt expuse piese de imbracaminte cu un design aparte, care poarta semnatura studentilor Universitatii Nationale de Arte „George Enescu” din Iasi.

Expozitia „Eterogen” marcheaza cea de-a sapte editie a evenimentului „Vestimentaria” si reuneste zece piese de imbracaminte. Lucrarile sunt realizate de studentii in anul II de studiu la specializarea Moda – Design Vestimentar a Facultatii de Arte Vizuale si Design, din cadrul Universitatii Nationale de Arte „George Enescu” Iasi.

Creatiile sunt rezultatul unor combinatii surprinzatoare de materiale textile cu elemente neconventionale, precum: sticla, metal, spuma poliuretanica si plastic. Subiectul de inspiratie al pieselor expuse este natura, tema constand in alegerea unei texturi vegetale sau minerale si gasirea unei modalitati de transpunere a acesteia in piese vestimentare de avangarda.

Lucrarile ce pot fi admirate la etajul 1 al Iulius Mall Iasi sunt create de Natalia Burlacenco, Geanina Ciobanu, Ioana Stefania Dumitras, Teona Denisa Iordache, Octavian Ilie Marina, Bianca Rusa si Lorena Alexandra Iordache. Studentii au fost coordonati de conf. univ. dr. Cornelia Brustureanu, lect. univ. dr. Cristina Hirtescu si Cristina Sasu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img