vineri, 26 aprilie, 2024

F. Charm si Emil Lassaria, prezenti la Ziua Comunei VETRISOAIA

Distribuie:

Publicat:

Sarbatoare mare, cu artisti pe masura, duminica, 20 august, in comuna vasluiana Vetrisoaia. Municipalitatea, localnicii si nu numai sarbatoresc ziua satului, pentru al doilea an consecutiv. Primarul Corneliu Stinga, impreuna cu administratia sa si Consiliul Local, a pregatit celor prezenti un spectacol de neuitat.

Incepand cu ora 17:00, pe scena din comuna vor urca: Claudia Martinica, Cosmina ADAM (Rapsodia Vasluiului) si Formatia “Haiducii” din Republica Moldova. Nici vedetele de pe plan local nu lipsesc. Pe scena vor fi prezenti si: Buznea Iustina, Apetrei Alexandra, Popa Lorena Ioana si, bineinteles, mandria satului – Ansamblul Folcloric “Floricica de pe Prut”. La final, spre deliciul celor tineri si nu numai, vor concerta Selena, Emil Lassaria cu CAITLYN si indragitul artist F. Charm.

Ziua se va incheia intr-un mod fabulos, cu un foc de artificii, ce va dura aproximativ 7 minute.

 “Reusim pentru al doilea an consecutiv sa organizam in conditii execelente Ziua Satului. Pe aceasta cale ii invit pe toti locuitorii comunei Vetrisoaia sa ne onoreze cu prezenta. Bineinteles, ii asteptam aici pe toti cei care doresc sa sarbatoreasca alaturi de noi. Pe scena noastra vor debuta artisti pentru toate varstele si toate gusturile. Speram ca vremea sa tina cu noi, pentru a ne duce programul la bun sfarsit. Nu in ultimul rand, doresc sa le multumesc din suflet sponsorilor, pentru ca au raspuns pozitiv solicitarilor noastre. Asadar, duminica, 20 august, va astept cu mic cu mare, in comuna Vetrisoaia, incepand cu ora 17:00, sa ne distram impreuna“, a declarat Corneliu Stinga, edilul comunei Vetrisoaia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img