sâmbătă, 20 aprilie, 2024

„Făt-Frumos” de Costuleni! Era să dea foc la tot satul pentru că s-a făcut de ras printre flăcăi! Fata de care era îndrăgostit l-a refuzat, iar el i-a dat foc la casă! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un tânăr îndrăgostit până peste cap și-a riscat libertatea și a dat foc unei proprietăți ce aparține tatălui iubitei sale. La miez de noapte s-a gândit să-i dea o lecție iubitei, însă a fost înhățat de polițiști. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru distrugere și are de dat explicații în fața legii. Prin gestul său credea că își va recuceri iubita, însă se pare că mai rău a făcut

Iubire cu scântei și cu flăcări într-o comună din Iași. Un tânăr hotărât să-i dea o lecție fostei sale iubite a fost cât pe ce să dea foc la un sat întreg. Aprig din fire și iute din cale-afară la mânie, „Făt-Frumos” de Costuleni a pus ochii pe o domnișoară de ceva vreme.

Daniel Pîrțac are 20 de anișori și este îndrăgostit până peste cap de o tânără cu un an mai mică decât el pe nume Ana. Iubirea dintre cei doi s-a consumat cumva, însă de o vreme fata a decis să întrerupă relația. Ei bine, și cum la sat nu este rușine mai mare pentru un flăcău decât să fie părăsit de iubită, Pîrțac și-a ieșit din minți și a încercat pe toate părțile să-i recâștige inima tinerei domnițe. Cum dragoste cu sila nu se prea poate face, fătuca nici nu a vrut să mai audă de el. Supărat și obosit să lupte pentru iubire, Pîrțac a trecut la amenințări. S-a jurat prin tot satul că-i face și că-i drege Anei, dar nimeni nu l-a crezut. Fata a fost sunată, amenințată, rugată, implorată și tot ce se mai poate. Nu a vrut nici în ruptul capului să accepte împăcarea.

Pîrțac a vrut să-i dea o lecție

Pîrțac nu a mai suportat, iar în noaptea de 20 ianuarie, puțin după ora 1:30, a mers să se răzbune. Ca un ninja a trecut pe ulițele satului și s-a asigurat că nu este văzut de nimeni. A ajuns lângă casa Anei, a aruncat câteva priviri, apoi a pus focul. Nu s-a îndurat să-i dea foc la casă sau poate că nu era sigur că aceasta se va aprinde. Totuși a dat foc unui fânar. După ce focul s-a pornit, Pîrțac ar fi dispărut ca un cal în ceață, iar în urma sa a rămas iadul. După câteva momente, flăcări înalte se ridicau spre cer chiar lângă geamul Anei. Fata speriată a pus mâna pe telefon și a cerut ajutor. A sunat la 112 și a spus că arde totul în fața ei.

Vecinii fetei au sărit în ajutor, iar la scurt timp au ajuns și pompierii din comuna Costuleni. Câteva ore s-au luptat cu toții cu flăcările în timp ce Pîrțac probabil că radia de bucurie. Imediat în sat s-a dat alarma. Incendii au mai fost, dar parcă niciunul ca ăsta. Când se aprinde o casă, un coș de fum defect ar putea fi cauza sau poate un scurtcircuit. Când vorbim însă de un fânar, focul nu poate izbucni din senin. Oamenii s-au gândit că poate a aruncat cineva o țigară aprinsă, însă nici asta nu se putea, căci fânarul era la distanță de stradă.

Ușor, ușor, Ana, tatăl ei și vecinii au început să arate cu degetul către tânărul Pîrțac. Și polițiștii au aflat de relația mai aparte dintre cei doi tineri și au făcut verificări. Așa au ajuns să discute și cu tânărul care în scurt timp a devenit principalul suspect. Oamenii legii au deschis pe numele său un dosar penal.

„Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și amenințare. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Dacă se va dovedi că Pîrțac se face vinovat, riscă să ajungă după gratii. În încercarea sa de a o recuceri pe Ana, s-a ales cu multe bătăi de cap. Deocamdată „Făt-Frumos” de Costuleni este cercetat în stare de libertate, însă oamenii legii l-ar putea reține.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img