vineri, 29 martie, 2024

FABULOS! Simona Halep ar putea deveni numarul 1 mondial chiar la Bucuresti. Daca va participa si va castiga turneul din Capitala, Simona va deveni lider mondial WTA

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep a ratat sansa imensa de a urca pe locul 1 mondial dupa ce a fost invinsa de Johanna Konta in sferturi la Wimbledon (7-6, 6-7, 4-6), dar nimic nu este pierdut pentru constanteanca! Simona isi poate implini marele vis peste o saptamana, totul ramanand la latitudinea ei, scrie Prosport.ro.

Halep urmeaza sa ia marea decizie in privinta turneului de la Bucuresti
In noul clasament care urmeaza sa fie publicat luni, Simona Halep va fi intrecuta doar de Karolina Pliskova, la o diferenta de 185 de puncte, insa romanca poate ataca fotoliul de lider mondial pe care cehoaica il va ocupa in premiera! Organizatoriii de la BRD Bucharest Open, turneu programat saptamana viitoare, i-au pastrat un wild card Simonei, iar tenismena se va decide pana vineri daca il accepta sau nu. In cazul in care va juca la competitia de la Arenele BNR, Halep va fi favorita sa-si adjudece cele 280 de puncte rezervate campioanei si inclusiv pozitia de lider mondial!
Simona poate deveni lider mondial in fata propriilor fani
Simona e campioana en-titre la Bucuresti, insa punctele castigate in 2016 i-au fost deja scazute, din cauza ca turneul se disputa mai tarziu cu o saptamana in acest an! Jucatoarea antrenata de Darren Cahill ar avea o sansa imensa sa urce pe locul 1 WTA, mai ales ca Pliskova nu va participa la niciun turneu in perioada 17 – 30 iulie. Totodata, Halep nu ar trebui sa aiba probleme in fata propriilor fani, confruntandu-se cu tenismene pe care le-a invins de multe ori in trecut. Cele mai importante adversare ar fi: Suarez Navarro, Sevastova, Putintseva, Begu sau Goerges.
Daca isi va apara titlul de la Bucuresti, Simona Halep, actualmente pe locul 2 in clasamentul WTA, va acumula 6.950 de puncte si o va devansa pe Karolina Pliskova (1 WTA – 6.855 de puncte). 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img