vineri, 19 aprilie, 2024

Facebook s-a lasat pagubas. Zuckerberg renunta la cea mai controversata schimbare

Distribuie:

Publicat:

Facebook a facut un experimente in ultimele luni care a frustrat foarte multi utilizatori ai retelei de socializare, dar se va incheia in curand.

In ultima perioada, majoritatea postarilor pe care le-ai vazut pe Facebook au provenit de prieteni si mai putin de la pagini publice, chiar si daca este vorba de publicatii care te incanta teribil. Pentru ca in mod realist postam din ce in ce mai putin pe Facebook, ai inceput sa vezi postari de la prieteni din urma cu 4-5 zile, iar cele mai multe dintre ele ajungeau sa se repete. Una peste alta, experimentul gigantului in retele de socializare a reusit sa te faca sa stai mai putin pe Facebook, o consecinta nedorita, in mod evident.

In practica, toate postarile paginilor publice pe care le urmaresti au fost separate intr-un flux informational separat intitulat Exploreaza sau Explore. Dintre utilizatorii de Facebook, 99% nu au stiut ca postarile pe care si le doreau era de fapt separate intr-un alt News Feed. Publicatiile care isi castiga o mare parte din trafic de pe cea mai mare retea de socializare au avut de suferit.

Nimeni nu a fost multumit de testul celor de la Facebook, dar gigantul american probabil ca a revenit asupra deciziei din cauza scaderii semnificative a timpului pe care il petrecem pe site sau in aplicatia de mobil. Mark Zuckerberg a afirmat ca timpul petrecut pe Facebook a devenit mai bun si mai constructiv, pentru ca vezi continut de la prietenii tai. Realitatea este ca cele mai interesante postari vin de la formatii, institutii, baruri, publicatii si alte tipuri de pagini cu Like pe care ai decis sa le urmaresti in ultimii ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img