sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Facturi comerciale falsificate, depistate in P.T.F. Albita

Distribuie:

Publicat:

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita, impreuna cu inspectori vamali au descoperit, ascunse in bagajele unui tanar, 24 de facturi comerciale falsificate.

In ziua de 22 mai , in jurul orei 17.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Adrian G., in varsta de 32 de ani, pasager intr-un microbuz marca Mercedes inmatriculat in Lituania.

In baza profilului de risc, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali,  a efectuat un control amanuntit asupra mijlocului de transport si persoanelor, ocazie cu care a descoperit, in bagajele lui Adrian G., un numar de 24 facturi comerciale care aveau aplicate stampila cu inscriptia TAX FREE.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea facturilor, politistii de frontiera au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca stampila aplicata pe respectivele facturi nu indeplineste elementele de siguranta ale uneia autentice.
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la falsificarea de instrumente oficiale.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img