News Flash:

Falsuri depistate la Albita

4 Septembrie 2015
2418 Vizualizari | 1 Comentarii
Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au sanctionat, conform prevederilor legale, un tanar cu cetatenie romana si R. Moldova care a prezentat la controlul de frontiera documente false pentru autoturismul pe care pe care il  conducea.

 In data de 3 septembrie, in jurul orei 10.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Viorel P., cu cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 25 de ani, care conducea un autoturism marca Opel Zafira, inmatriculat in Bulgaria.

La controlul de frontiera, existand suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de inspectie tehnica periodica si a talonului de inspectie tehnica periodica prezentate la control pentru autoturismul in cauza, lucratorii nostri au procedat la efectuarea de verificari suplimentare, in urma carora au constatat ca documentele nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unor documente autentice, acestea fiind falsuri totale.

Cu privire la cele constatate, tanarul a declarat ca nu avea cunostinta ca documentele prezentate la control sunt false sau falsificate.

Pe numele lui Viorel P. politistii de frontiera au intocmit o lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de uz de fals.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Adi  | #3321
Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: montidolf_23@yahoo.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0878 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012668 (s)