marți, 19 martie, 2024

Familia Denisei accepta ajutorul Anamariei Prodan! Anunt de ULTIMA ORA despre starea cantaretei:”Au vorbit cu doctorii si…”

Distribuie:

Publicat:

Dupa ce Anamaria Prodan s-a oferit sa o ajute pe Denisa Manelista sa se faca bine, sa o duca in Cuba pentru tratament . Florin Peste a marturisit pentru CANCAN.ro, ce decizie a luat familia vedetei.

Barbatul ne-a marturisit ca artista se simte bine astazi, miercuri, si ca accepta propunerea impresarei de a merge in Cuba, numai ca mai are nevoie sa stea cateva zile pentru a-i administra tratament, sa poata rezista zborului.

,,Denisa se simte extraordinar astazi. A aflat de oferta Anamariei Prodan, au vorbit cu doctorii si au zis ca este ok, doar ca mai are nevoie de cateva zile de ingrijiri pentru a rezista zborului. Daca e nevoie, vin eu in Bucuresti, merg cu ea in Cuba, ma ocup de tot‘’, a declarat Florin Peste pentru CANCAN.ro.

Denisa Manelista se lupta in aceste clipe pentru viata ei, fiindca organismul cantaretei este coplesit din cauza bolii cumplite. Cantareata are dureri cumplite in zona abdomenului si a plamanilor, iar momentan medicii se lupta sa o mentina pe linia de plutire prin administrarea unui tratament medicamentos foarte puternic.

Parintii Denisei sunt ingenunchiati de durere, iar tatal cantaretei a cedat nervos atunci cand a aflat ca fiica lui a fost internata in stare foarte grava.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img