marți, 19 martie, 2024

Familia lui Avicii, mesaj ce sugereaza ca DJ-ul s-a sinucis: Nu a mai putut continua”

Distribuie:

Publicat:

Familia DJ-ului suedez Avicii, pe numele real Tim Bergling, a transmis un nou mesaj dupa moartea artistului, despre care a spus ca a fost un suflet fragil, ca nu a fost facut pentru "masinaria de business" in care s-a gasit si ca "nu a mai putut continua", dorind "sa isi gaseasca pacea", scrie News.ro. Revista Variety.com noteaza ca acest mesaj ar lasa sa se inteleaga ca artistul s-a sinucis.

"Dragul nostru Tim a fost un cautator, un suflet artistic fragil in cautarea unor raspunsuri la intrebari existentiale. Un perfectionist care a calatorit si a muncit din greu, intr-un ritm care a dus la un nivel de stres extrem. Cand a incetat sa mai sustina turnee, si-a dorit sa gaseasca echilibru in viata, sa fie fericit si sa poata face ceea ce a iubit cel mai mult – muzica", arata mesajul familiei artistului.

"S-a luptat cu ganduri despre sens, viata si fericire. Nu a mai putut continua. A vrut sa isi gaseasca pacea. Tim nu a fost facut pentru masinaria de business in care s-a gasit. A fost un baiat sensibil care si-a iubit fanii, dar a evitat sa se afle in lumina reflectoarelor. Tim, vei fi iubit intotdeauna si iti va fi simtita lipsa. Persoana care ai fost si muzica ta iti vor pastra amintirea vie. Te iubim, familia ta", mai arata acest mesaj.

Potrivit Variety.com, nu este clara semnificatia acestui mesaj, desi ar putea fi o sugestie ca artistul s-a sinucis. Un raport al politiei este asteptat in urmatoarele zile. 

Vezi si: Averea DJ-ului Avicii, estimata la mai multe zeci de milioane de dolari

Anterior, familia lui Avicii le-a multumit artistilor si fanilor care i-au adus omagii DJ-ului suedez, dupa ce acesta a decedat, vineri, la varsta de 28 de ani. 

DJ-ul suedez Avicii, pe numele sau real Tim Bergling, a murit vineri, la varsta de 28 de ani, potrivit unui anunt facut de agentul lui. El a fost gasit mort in Muscat, Oman, in dupa-amiaza zilei de vineri. O cauza a mortii nu a fost dezvaluita.

"Doua analize post mortem au fost facute", a anuntat Politia din Oman, confirmand ca nu exista "suspiciuni criminale".

Avicii s-a aflat cu o zi inainte de deces in vacanta, in Oman. Familia sa care s-a intors in tara pentru a transporta trupul neinsufletit in Suedia.

 

Sute de fani s-au adunat in centrul orasului Stockholm in weekend pentru a-l onora pe DJ. Vanzarile digitale ale pieselor semnate de Avicii au crescut, vineri, in Statele Unite, cu 6.000%.

Clopotele unei biserici din Olanda au reprodus unele dintre cele mai de succes piese ale sale, precum "Wake Me Up", "Hey Brother" si "Without You". Melodii ale artistului au fost reproduse si de o biserica din Stockholm.

In 2016, Avicii a anuntat ca va renunta la show-uri, iar in luna august a aceluiasi an l-a sustinut pe ultimul, in Ibiza.

Starul suedez si-a anuntat planurile de retragere din activitatea concertistica prin intermediul unei scrisori emotionante, pe care a publicat-o pe site-ul sau in luna aprilie 2016. Ulterior, el a explicat revistei Billboard faptul ca a luat aceasta decizie din cauza starii sale de sanatate.

Tim Bergling, nascut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scena Avicii, a fost si producator muzical, nominalizat de doua ori la premiile Grammy – pentru single-ul "Sunshine", cu David Guetta, in 2012, si pentru single-ul sau "Levels", din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt "I Could Be the One", "Wake Me Up", "You Make Me", "X You", "Hey Brother", "Addicted to You", "The Days", "The Nights" si "Waiting for Love". A lansat doua albume de studio – "True" (2013) si "Stories" (2015).

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img