joi, 28 martie, 2024

Fan inedit la meciul HC Vaslui-CSM Satu Mare

Distribuie:

Publicat:

La meciul HC Vaslui-CSM Satu Mare, gazdele au avut parte de un sustinator aparte. O batrana de 72 de ani a atras privirile celor peste 600 de spectatori, care a fost aplaudata in picioare. Bunica a venit de la peste 100 km distanta, pentru a-si vedea nepotii, Mihai si Gabriel Bujor, jucatori de baza la formatia vasluiana.
 
Premiera absoluta pe o arena sportiva din Vaslui. O femeie aflata la varsta a treia a intrat timida in Sala Sporturilor, asezandu-se cu sfiala pe mijlocul tribunei, in speranta ca nu va fi vizibila printre cei peste 600 de vasluieni, care au tinut sa sarbatoreasca alaturi de handbalistii lui Sandu Iacob si Alexandru Acsinte accederea in play-off. 
 
N-a avut nicio sansa, toate privirile fiind indreptate mai mult catre batrana, care se bucura la fiecare reusita a Vasluiului, si mai putin la ce se petrecea pe teren.
 
Crainicul salii a ridicat sala in picioare, in momentul in care a anuntat ca fanul inedit al Vasluiului este bunica fratilor Gabriel si Mihai Bujor. Femeia s-a aplecat respectuos, cand a vazut ca o sala intreaga o aplauda, vizibil fericita ca este la fel de iubita ca si nepotii ei.
 
„I-am crescut inca din prima zi de viata. Ii iubesc ca pe ochii din cap”, a spus bunica.
 
Haricliea Chiriac are 72 de ani si a venit de la peste o suta de kilometri distanta, dintr-un sat din apropiere de Tecuci, pentru a-si vedea nepotii: „Am tinut sa vin sa-i vad, pentru ca nu stiu daca mai apuc sa-i vad”.
 
Este pentru prima oara cand asista la un meci de-al nepotilor sai.
 
„N-am avut curaj, fiindca handbalul e un sport care te tine cu sufletul la gura. Nu stiu daca inima m-ar asculta sa urmaresc de la un capat la altul. Emotiile sunt mari, mai ales cand joaca nepotii mei. Acum, n-au mai avut incotro, chiar daca s-au impotrivit sa fiu aici”, a precizat aceasta.
 
Batrana este la curent cu evolutia fratilor Mihai si Gabriel Bujor, stiind ca HC Vaslui, echipa la care evolueaza nepotii, este calificata in play-off, iar Gabriel este golgheterul Ligii Nationale. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img