vineri, 19 aprilie, 2024

FC Vaslui se intoarce pe teren : Asociația Sportivă a Suporterilor “FC Vaslui” și CS Sporting Juniorul Vaslui au batut palma !

Distribuie:

Publicat:

Intr-o conferinta de presa organizata marti, 28 ianuarie, reprezentantii au facut anuntul mult asteptat de toata lumea . FC Vaslui se intoarce impreuna cu stema in fotbalul vasluian dupa 5 ani de absenta. Cele doua entitati au in plan sa revigoreze fotbalul vasluian si sa readuca judetului Vaslui in topul echipelor de fotbal de la nivel national . Conform anuntului facut pe pagina de socializare a echipei, in returul ligii a 4-a, Sporting Vaslui va beneficia de palmaresul si istoria echipei FC Vaslui . Vezi mai jos intreaga declaratie:

"După aproape șase ani de lupte, de speranțe, de așteptări, a venit și ziua! Ziua când stema care a dus numele orașului pe cele mai înalte trepte ale competițiilor fotbalului european se întoarce acasă, la Vaslui! Azi suntem în măsură să vă anunțăm că dezideratul care ne-a făcut să nu dăm un pas în spate în această perioadă, s-a realizat! Un obiectiv care n-ar fi fost atins fără ajutorul publicului vasluian, care în toți acești ani a fost alături de noi, și fără ajutorul jucătorilor care au îmbrăcat echipamentul "galben-verde" și au intrat pe teren, stimulați fiind nu de primele de după meci, ci doar de gândul că "FC Vaslui nu moare!" Cu toții am străbătut acești ani grei, fiind convinși că pentru fotbalul vasluian "vor veni vremuri mai bune". Acele vremuri, credem noi, nu sunt departe! Un mare merit pentru recuperarea stemei îl are și conducerea CS Sporting Juniorul Vaslui, care a rezonat cu demersul nostru. Asociația Sportivă a Suporterilor "FC Vaslui" și CS Sporting Juniorul Vaslui au purtat tratative pentru a-și uni forțele încă din startul campionatului, dar pentru că nu era lămurită problema stemei și având experiența nefericitei colaborări cu o altă entitate sportivă am decis să amânăm colaboarea până la rezolvarea acestui obiectiv, considerat crucial pentru noi. Cum în această iarnă am reușit să ne îndeplinim cea mai importantă dorință, Asociația Sportivă a Suporterilor "Fotbal Club Vaslui" și CS Sporting Juniorul Vaslui au bătut palma, iar începand cu acest retur vom merge împreună pentru a duce fotbalul vasluian, din nou, în ligile superioare! Un alt motiv pentru care Peluza Nord Vaslui își va uni forțele cu Sporting Juniorul Vaslui îl reprezintă istoria acestei echipe, care a fost ramura de juniori a echipei mari, FC Vaslui! Acești puști, care în ultimii zece ani s-au luptat cu marile academii de fotbal din țară pentru a ține numele orașului nostru pe podium, au crescut, iar anul trecut s-au înscris în liga a IV-a, cu scopul de face performanță și la seniori! Suntem convinși că, având susținerea comunității locale, fotbalul vasluian va reveni sub reflectoarele competițiilor importante din România. Doar împreună vom învinge!

Vor veni vremuri mai bune! " se arata in postare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img