vineri, 29 martie, 2024

FCSB – Viktoria Plzen 2-2, in turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor

Distribuie:

Publicat:

Echipa FCSB si formatia ceha Viktoria Plzen au terminat la egalitate, 2-2 (1-1), marti seara, pe Arena Nationala din Bucuresti, in prima mansa a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

FCSB a fost condusa de doua ori, prin golurile marcate de Michael Krmencik (23) si Jan Kopic (53), dar a revenit de fiecare data, prin reusitele lui Constantin Budescu (37) si Filipe Teixeira (61).

Vicecampioana Romanei a inceput slab ambele reprize, insa apoi a reusit sa reintre in joc si sa isi creeze ocazii bune de gol.

Echipa antrenata de Nicolae Dica, tehnician aflat la ora debutului in cupele europene, a pierdut din forta sa ofensiva odata cu accidentarea lui Budescu (schimbat in min. 66), dar a continuat sa forteze victoria si a avut inca trei situatii notabile: Teixera a tras in blocaj din interiorul careului (86), Gnohere a trimis cu capul pe langa poarta din pozitie foarte buna (86) si tot atacantul francez a reluat peste din voleu (87), la centrarea lui Teixeira.

FCSB (ex-Steaua) a eliminat-o in sezonul trecut pe campioana Cehiei (Sparta Praga), in timp ce Viktoria a fost eliminata de doua ori de echipe romanesti, de Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu, reusind de fiecare data un meci nul in Romania si pierzand pe teren propriu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img