vineri, 29 martie, 2024

Felicitati de autoritati

Distribuie:

Publicat:

Primarul Vasile Paval, alaturi de vicele Dragos Cazacu, a tinut sa-i felicite intr-un cadru festiv pe cei 16 sportivi si doi antrenori de la cluburile “Liga de Est” si ”Sulsa” Vaslui, care au obtinut performante remarcabile la Campionatul Mondial de taekwon-do, contribuind decisiv la clasarea Romaniei pe locul 4 pe natiuni.

“Sunt rezultate care pe mine, ca antrenor, ma incanta. Consider ca am avut o evolutie excelenta la Dublin. Romania a devenit o nationala, care atrage curiozitatea fiecarui sportiv participant intr-o competitie internationala. Adversarii nostri, cand ne vad, ne saluta respectuos”, a spus Mihai Hondru, presedintele CS “Liga de Est” si antrenor federal.

Edilul Vasluiului nu a ramas indiferent la performantele sportivilor de la “Liga de Est” si ”Sulsa”. Acesta i-a asigurat ca vor avea toata sustinerea Consiliului Local pentru participarea la competitiile urmatoare: “Va felicit pentru faptul ca ati readus numele Vaslui pe cele mai inalte trepte. Este o mandrie pentru comunitatea noastra. Raman alaturi de voi, pentru obtinerea de noi rezultate remarcabile. In spatele acestora e multa munca. Performanta impune restrictii, impune un alt mod de viata. Performanta se obtine, din pacate, pana la o anumita varsta. E perioada cea mai frumoasa a vietii, dar frumusetea iti ofera rezultate. Parca uiti de greutati si de sacrificii, cand urci pe prima treapta a podiumului si iti canta imnul national”.

La Campionatul Mondial de la Dublin, cel mai bun rezultat a fost obtinut de Mircea Hondru, care a devenit campion mondial la tehnici speciale individual, juniori. El are un titlu mondial si cu echipa de juniori, la spargeri forta, iar la tehnici speciale, a devenit vicecampion mondial pe echipe. Tot pe echipe, vasluianul are un bronz la tull.

Al doilea succes notabil a fost obtinut de Adelina Mihai, care este noua vicecampioana mondiala la tehnici speciale individual, junioare. Ea a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului cu echipa de junioare in probele de lupta si tehnici speciale. Are si un argint cu echipa la spargeri forta.

Si pentru Andrei Chiriac a cantat imnul Romaniei, el obtinand aurul cu echipa la spargeri forta. Medalia pe care nu o va uita niciodata este cea de argint la individual, proba de tehnici speciale. Pe echipe, vasluianul are o medalie de argint la tehnici speciale si una de bronz la tull.

Dragos Chiriac a contribuit la argintul pe echipe la tehnici speciale si la bronzul de la tull.

Miruna Lupascu a revenit acasa cu medalia de argint pe echipe, la spargeri forta junioare, performanta la care a contribuit si Ana Maria Haisan.

Marcel Miron este campion mondial cu echipa de seniori in proba de tehnici speciale, performanta la care a contribuit si Stefan Fratian, cel care, alaturi de Georgian Manea, a punctat pentru medaliile de bronz pe echipe, din probele de lupta si spargeri forta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img