vineri, 19 aprilie, 2024

Felix rache ii da lui Razvan Cuc prima tema daca ajunge din nou ministru la Transporturi. Sa scape de liberalul de la Aeroportul Otopeni

Distribuie:

Publicat:

Felix Rache face haz de posibila revenire la Ministerul Transporturilor a lui Răzvan Cuc. El susține că primul lucru pe care ar trebui să îl facă în acest caz ”noul ministru” e să îl dea afară pe liberalul pus de Rovana Plumb, interimar la Tranporturi, la Aeroportul Otopeni.

”Dacă Razvan Cuc ajunge din nou ministrul Transporturilor, sa nu mai declare ca nu promite nici un kilometru de autostrada. In mandatul trecut, s-a ținut de cuvânt. N-a făcut nici un centimetru.

Cu Răzvan Cuc ministru, A, A2, A3 și A4 sunt numele pentru colile de hârtie. Sa vedem ce face la Aeroportul București ministrul Cuc, ca trebuie sa zboare pe cineva. Directorul Aeroportului este cel care a dat o mâna de ajutor PNL la redactarea Cartii Negre a guvernării PSD pe transporturi și cel care a participat cu toată ființa lui de liberal-cugetător la redactarea moțiunii de cenzura împotriva ministrului Cuc.

Deci, dacă directorul Aeroportului rămâne in mandatul noului ministru, înseamnă ca Răzvan Cuc e de acord cu moțiunea PNL. Retrogradeaza de la Ministrul 0 Autrostrada la Ministrul Preş!

Dacă e așa, sa citească motiunea. O sa descopere lucruri noi despre el: ca e incompetent și ca a păstorit jaful din transporturi.”, susține Felix Rache pe contul său de socializare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img