vineri, 29 martie, 2024

Femeia asta a ajuns la spital aratand asa, nu scotea niciun cuvant, medicii nu stiau nici ce a patit, nici cum sa o ajute. Cand le-a spus in sfarsit ce facuse, s-au inchinat: ,,Doamna, cum de v-a trecut prin cap asa ceva?!”

Distribuie:

Publicat:

O poza foarte ciudata a aparut pe retelele sociale si pe site-urile online. In imagine poate fi vazuta o femeie care sta linistita in sala de asteptare a unui spital, vizibil suparata din cauza situatiei in care se afla, dar cine nu ar fi?! Femeia are o adevarata casca solida de spuma poliuretanica pe cap.

Dar asta nu e tot, de spuma se lipisera ramuri de copaci si frunze, ceea ce a dus la speculatia ca ar putea fi vorba despre mai mult decat o simpla greseala.

Despre aceasta femeie stim doar ca este din Europa de Est, si ca, din greseala, in loc sa ia spuma de par, a luat spuma poliuretanica, folosita in constructii, asa a ajuns la spital. Poza aceasta este cel mai bun exemplu care ne convinge complet despre cat de important e sa citim etichetele produselor pe care vrem sa le folosim, de preferat inainte de a le folosi.

Acest tip de spuma este folosita de mesteri pentru tot felul de situatii: scurgeri, umplerea gaurilor in timpul constructiei, dar suntem siguri ca aceasta nu este folosita foarte des drept produs de ingrijit parul…

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img