miercuri, 24 aprilie, 2024

Femeia care a așteptat pană la 41 de ani să-și piardă virginitatea, iar la 42 a ramas gravida

Distribuie:

Publicat:

Virgina la 41 de ani, mama la 42! O femeie care a așteptat până la 41 de ani să-și piardă virginitatea a dezvăluit că așteaptă primul copil cu soțul ei.

Amanda McCracken, în vârstă de 42 de ani, o scriitoare din Colorado, a dezvăluit pentru prima dată că așteaptă omul potrivit pentru a face sex, într-o emisiunea tv.

În vara lui 2018, Amanda și-a întâlnit în sfârșit sufletul pereche – un baterist pe nume Dave – iar 10 luni mai târziu, ea a făcut sex pentru prima dată cu el în timpul unei vacanțe romantice în Polinezia Franceză.

Fericitul cuplu s-a căsătorit două luni mai târziu, iar Amanda a anunțat pe Instagram săptămâna trecută că este însărcinată in patru luni.

„În iulie trecută, bunica Velda m-a întrebat când Dave și cu mine ne vom căsători. – Poate iulie viitoare, am răspuns. „Iulie?!?! a exclamat: „Puteți avea un copil până atunci!” – Ei bine, ghici ce, prieteni – profeția bunicii s-a făcut realitate. Așteptăm la sfârșitul lunii iulie / începutul lui august sa devenim parinti!

Virgina la 41 de ani, mama la 42

‘La 6 săptămâni am auzit bătăile inimii, iar la 11 săptămâni am văzut mâna copilului mângâindu-si fața. Săptămâna viitoare marchează 4 luni (aproape la jumătatea drumului!) Și suntem dornici să o vedem.

Vorbind despre motivul pentru care a decis să-și păstreze virginitatea pana la 41 de ani, Amanda a dezvăluit pentru BBC cum primul ei iubit a părăsit-o pentru alte femei.

Vorbind despre momentul în care și-a pierdut virginitatea, a spus: „Merită să aștepți, dar nu în modul în care oamenii ar gândi. Sexul a fost minunat, dar călătoria nu a fost niciodată despre sex. Sunt acum într-o relație foarte frumoasa”.

Amanda a marturisit recent in Huffington Post ca a fost intimă cu o serie de bărbați în căutarea iubirii, dar nu a avut niciodată relații sexuale cu ei.

Ea a spus: „Până la 40 de ani, aveam peste 100 de bărbați. Desi am fost intima cu peste 50 dintre aceștia, nu am avut niciodată relații sexuale cu niciunul dintre ei. Nu s-a intamplat din motive religioase. Știam că vreau să experimentez relații sexuale într-o poveste de dragoste și angajare reciprocă.”

Apoi, Amanda a descris momentul în care știa că este pregătită să facă sex, la 10 luni de la prima întâlnire cu Dave, divortat, care el însuși nu mai făcuse sex de trei ani.

Ea a spus: „La zece luni de la prima noastră întâlnire am zburat în Polinezia Franceză. Huahine, a doua dintre cele cinci insule pe care le-am vizitat, este cunoscută sub numele de insula rebelă, deoarece a fost ultima din 118 care a căzut sub controlul francez.

„La sosire, șoferul nostru de taxi ne-a spus că insula înseamnă„ sexul femeii”. Acesta este locul, credeam eu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img