marți, 19 martie, 2024

Femeia care a inlocuit-o pe Madalina Manole spune tot despre relatia cu Petru Mircea

Distribuie:

Publicat:

Mai mult de atat, Geanina Manea, a lamurit si zvonurile potrivit carora s-ar iubi, mai nou, cu fostul sot al Mariei Constantin.
Timp de doi ani, Petru Mircea si Geanina Manea si-ar fi trait povestea departe de ochii indiscreti ai presei. S-au intalnit pentru o colaborare profesionala, dar s-a indragostit la prima vedere. El…. galant si fermecat de asemanarea fizica pe care Geanina o are regretata sa sotie, ea…. o tanara dornica de protectie si de afectiune.

”Puiu este un om extraordinar. Draga, Dana, sunt aspecte pe care vreau sa le dezvalui foarte tare. Pot sa spun ca Puiu este un om extraordinar. Am trait lucruri foarte frumoase.”, a marturisit Geanina.

”Eu nu pot contesta parea oamenilor. Nu m-a deranjat aceasta asociere pentru ca a fost o comparatie cu o femeie extraordinara.”, a marturisit Geanina atunci cand a fost intrebata de asemanarea cu Madalina Manole.

Cand vorbeste despre Puiu, adica despre Petru Mircea, Geanina se lumineaza instant la fata…chiar daca este vorba despre titlul unei piese: ”Ia sa-mi spui puiule draga.”. Intrebata daca e o dedicatie, Geanina a negat:

”Puiu nu exista atunci in viata mea. Am colaborat bine cu Puiu si am invatat foarte multe lucruri frumoase. Asa este viata sa te loveasca atunci cand nu te astepti.”, a mai spus ea.(Sursa: Wowbiz)

Geanina Manea, femeia care seamana izbitor cu Madalina Manole, a vorbit pentru prima data despre relatia cu Petru Mircea, sotul regretatei artiste. Mai mult de atat, ea a lamurit si zvonurile potrivit carora s-ar iubi, mai nou, cu fostul sot al Mariei Constantin.

Timp de doi ani, Petru Mircea si Geanina Manea si-ar fi trait povestea departe de ochii indiscreti ai presei!

S-au intalnit pentru o colaborare profesionala, dar s-a indragostit la prima vedere. El…. galant si fermecat de asemanarea fizica pe care Geanina o are regretata sa sotie, ea…. o tanara dornica de protectie si de afectiune.

Cand vorbeste despre Puiu, adica despre Petru Mircea, Geanina se lumineaza instant la fata…chiar daca este vorba despre titlul unei piese: ”Ia sa-mi spui puiule draga.”. Intrebata daca e o dedicatie, Geanina a negat: ”Puiu nu exista atunci in viata mea. Am colaborat bine cu Puiu si am invatat foarte multe lucruri frumoase. Asa este viata sa te loveasca atunci cand nu te astepti.”, a mai spus ea.

Si…. chiar asa a fost! Viata i-a lovit din toate partile si au luat hotararea de comun acord sa se desparta. De atunci, au tot existat speculatii privind viata ei amoroasa…Mai nou, se spune ca ar avea o relatie cu fostul sot al Mariei Constantin…

”Nu, nu exclus. Il respect foarte mult pe domnul Toader. Am filmat impreuna la o emisiune. L-am vazut atunci in emisiune, il respect foarte mult si ii respect varsta”, a mai spus Geanina.

Am incercat sa luam legatura si cu Petru Mircea ca sa aflam partea sa de poveste! Nu a fost insa de gasit pana la ora difuzarii acestei stiri.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img