marți, 16 aprilie, 2024

Femeie de 81 de ani amendata pentru ca nu a traversat strada destul de repede si semaforul s-a facut rosu

Distribuie:

Publicat:

O femeie de 81 de ani a fost amendata de politisti, in Bucuresti, dupa ce a traversat strada prea incet si semaforul care era verde cand ea a pornit, s-a facut rosu pana a ajuns pe cealalta parte a strazii. 

Imaginile cu femeia care era amendata au fost postate pe retelele de socializare de un barbat care a intreba-o ce varsta are si de ce este amendata.

Doamna ii spune tanarului ce varsta are, in timp ce politistul scrie procesul verbal, in masina. Femeia explica faptul ca a inceput traversarea cand semaforul pentru pietoni arata verde, dar pentru ca merge incet, cand a ajuns la jumatatea strazii s-a schimbat culoarea, in rosu. 

Mai multi internauti au fost impresionati de decenta femeii care a acceptat amenda fara a incerca sa ii convinga pe oamenii legii ca ea are dreptate. Mai mult, chiar ii face semn celui care filmeaza, sa se opreasca atunci cand acesta le pune intrebari politistilor.

Contactata de Libertatea, Andra Arsintescu, purtator de cuvant Brigada Rutiera Bucuresti, a declarat ca se fac verificari, iar Brigada Rutiera va veni cu un comunicat, astazi, cand se va stabili ce s-a intamplat exact. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img