vineri, 29 martie, 2024

Femeie reţinută pentru că a muşcat poliţistul care voia s-o oprească să-şi bată copilul

Distribuie:

Publicat:

O femeie care a agresat vineri seara doi poliţişti într-un mall din Sectorul 2 al Capitalei şi a refuzat să se legitimeze, după ce oamenii legii au intervenit în urma unei sesizări că aceasta şi-ar fi lovit copilul minor, a fost reţinută pentru ultraj.

Potrivit Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, vineri seara, în jurul orei 20,00, prin apel la 112, o persoană, angajat al unei societăţi comerciale dintr-un complex situat pe raza Sectorului 2, a sesizat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că, la momentul în care i-a atras atenţia, a avut un comportament violent şi faţă de ea, scrie Agerpres.

“La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică. La momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, iar când poliţiştii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent. A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici”, se menţionează în comunicatul de presă al DGPMB.

Având în vedere situaţia înregistrată, după audieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 2 a dispus reţinerea persoanei în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img