marți, 16 aprilie, 2024

Fenomenul Husana Husi !

Distribuie:

Publicat:

Hușana Huși a obținut o promovare nesperată în Liga 3, însă performanța a fost atinsă grație profesionalismului conducătorilor și lotului de jucători.

Proiectul, care a antrenat atât mediul de afaceri local, cât și Primăria Huși, a făcut din Hușana un brand la nivel județean, iar mai nou la nivel regional.

La startul sezonului 2019-2020, specialiștii în fotbal nu dădeau mari șanse echipei hușene.

Însă, rezultatele au început să apară, chiar dacă startul a fost dezastruos, cu un singur punct obținut în primele patru etape.

Conducerea clubului și antrenorii au avut încredere în jucători, iar de trei etape se cunoaște un progres în jocul echipei.

Astfel, fotbaliștii Hușanei au acumulat 6 puncte din 9 posibile, învingând două echipe cu aspirații: 3-0 cu Știința Miroslava (formație care a evoluat în liga 2) și 2-1 cu FC 2 Botoșani (adversara a avut jucători de la prima echipă în teren, cu meciuri în Liga 1).

La Foșcani, hușenii au fost învinși din două penalty-uri, iar etapa viitoare speră să aducă puncte din deplasare, întâlnind pe Ozana Târgu Neamț.

”Încă de la primul meci v-am spus că am încredere în această echipă, care nu se formează după numai un meci. Ne trebuiesc mai multe meciuri împreună, pentru a forma un grup unit. Lucrurile încep să meargă spre bine cu această echipă”, a spus Daniel Dobrea, președintele Hușana Huși.

După 7 etape, formația antrenată de Cătălin Nicolau ocupă locul 10, cu 7 puncte, golaveraj 6-8.

Rezultatele Hușanei de până acum:

Hușana Huși-Bucovina Rădăuți 0-1; Sporting Liești-Hușana Huși 2-1; Hușana Huși-ACS KSE Târgu Secuiesc 0-0; Oțelul Galați-Hușana Huși 2-0; Hușana Huși-Știința Miroslava 3-0; CSM Focșani-Hușana Huși 2-0; Hușana Huși-FC 2 Botoșani 2-1.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img