vineri, 29 martie, 2024

Festivalul Fanfarelor poposeste la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

@Parcul Copou din Vaslui gazduieste si in acest an Festivalul Fanfarelor. @In ultima zi din octombrie, 18 fanfare din Moldova, vor participa la cea de a XII-a editie a evenimentului.

Fanfarele din comunele Osesti, Cozmesti, Gherghesti, Dragomiresti, Bacesti, Todiresti,Lipovat, Girceni, Pungesti si Fanfara Prietenia din Barlad, sunt participantele la concurs.
Ii vor sustine Fanfara de la Valea Mare, Fanfara de la Chetris, Fanfara Barladeanca dar si o formatie de fanfara de la Suceava.

Fanfara Rotaria Junior, ajunsa in finala unui concurs muzical pentru copii, face deliciul festivalului, alaturi de Fanfara Fastaci, Balteni si Zorleni, fanfare alcatuite din copii.

Organizatorii ofera pentru castigarea trofeului, suma de 1.500 de lei, pentru locul I – 1.200 de lei, locul doi primeste 1.000 de lei, locul III – 800 de lei si doar 500 de lei, primesc cei care obtin mentiune.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judetean, prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale (CJCPCT).

Cel mai bun instrumentist dar si fiecare fanfara de copii, vor primi cadou un clarinet din partea organizatorilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img