joi, 18 aprilie, 2024

Festivitate inedita la Episcopia Husilor : 1400 de copii au primit cadouri de la Mos Craciun – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 

A fost o seara magica marti, 18 decembrie, in curtea Episcopiei Husilor . Sub stricta supraveghere a bustului Domnitorului Stefan Cel Mare, s-a desfasurat o festivitate care a uimit pe toata lumea. Peste 1400 de copii din judetul Vaslui au primit cadouri, au dansat, au cantat si au primit un ceai cald . Poate ca o binecuvantare a desfasurarii actiunii organizate de parintele episcop Ignatie si parintele Vladimir Beregoi pe tot parcursul festivitatii a nins, milioane de fulgi de nea au cazut din cer si s-au incadrat perfect intr-un tablou de poveste . Prezenti la eveniment au fost primarului Husului, presedintele CJ Vaslui, cat si directorul DGASPC Vaslui .

 

Cei 1400 de copii prezenti la eveniment s-au putut bucura de un fabulous foc de artificii . Micutii proveniti din familii defavorizate au ramas muti de uimire la spectacolul de pe cer oferit de Episcopia Husilor . Pentru unii prichindei a fost pentru prima oara cand au vazut un foc de artificii :

 

“Este pentru prima oara, este frumos, dar m-am si speriat . N-am vazut niciodata asa luminite frumoase, mai vreau, promit ca nu ma mai sperii . A fost foarte frumos .” declara unui dintre copiii prezenți.

 

Punctul culminant al întâlnirii a fost atunci cand si-a facut aparitia Mos Crăciun, impreuna cu asistentul sau. Nu a sosit pe o trasura trasa de reni asa cum se asteaptau toți, deoarece acesta a venit incarcat cu 1500 de cadouri si a ales un autovehicul personalizat .

 Fara prea multe cuvinte va invitam sa vizionati videoclipurile de mai jos pentru a va convinge singuri ca a fost o seara minunata in curtea Episcopiei Husi.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img