marți, 19 martie, 2024

Fetița jandarmeriței ucise pe ”trecere” are nevoie urgentă de ajutor pentru tratament

Distribuie:

Publicat:

Larisa Mihaela, fetiţa rănită alături de mama ei pe o trecere de pietoni din Suceava, are leziuni cerebrale extrem de grave și are nevoie de ajutor pentru continuarea tratamentului.

Micuţa de aproape doi ani este într-o stare de simicomă. Respiră singură şi deschide ochii, dar nu dă semne că înţelege ce se petrece în jurul ei. Familia are nevoie acum de sprijin financiar ca să poată continua tratamentul copilei, transmite Adevărul.

Larisa a fost însoţită în ultimele cinci săptămâni de tatăl ei, Victor Maniliuc. Bărbatul a spus că se bucură de fiecare progres pe care îl face fetiţa lui. „Nu este conştientă, leziunile cerebrale sunt extrem de grave. Nu mai este în comă profundă, este într-o stare de semicomă. Nu avem un verdict concret. Suntem plecaţi din Terapie Intensivă de o săptămână”, ne-a spus tatăl Larisei. El a explicat că fetiţa a avut mari probleme respiratorii. „Nu era capabilă să tuşească sau să caşte, efectiv se bloca. Şeful din ATI nu îi dădea nici o şansă sau cel mult cu aparat de ventilare mecanică, dar micuţa a luptat şi a învins toate rezervele medicilor din acest punct de vedere şi respiră singură”, a completat bărbatul.

Această victorie de etapă i-a întărit speranţa lui Victor că Larisa ar putea să se recupereze. Numai că procesul este de durată, iar familia are nevoie de sprijin financiar. Victor este asigurat medical, însă unele proceduri şi echipamente de care nevoie Larisa nu sunt decontate. „Eu cred în minuni, dar iau în calcul toate scenariile”, ne-a declarat tatăl copilei.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot să pună bani în contul RO87 UGBI 0000 3320 0310 7RON, deschis la Garanti Bank Suceava, pe numele Maniliuc Victor Daniel.

Sursa: Stirileprotv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img