marți, 19 martie, 2024

Fetita de sase ani, neinsotita, ranita grav intr-un accident in municipiul Vaslui

Distribuie:

Publicat:

O fetita de sase ani, neinsotita, a ajuns in stare grava la spital, miercuri,20 iulie, dupa ce a traversat strada pe culoarea rosie a semaforului si a fost lovita de o masina condusa de un barbat de 55 de ani, pe numele caruia politistii au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Potrivit primelor cercetari desfasurate de catre politistii vasluieni, accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni semaforizata si marcata corespunzator din fata sediului Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Vaslui, dupa ce copila de sase ani, care nu era insotita de niciun adult, a fost lovita in plin de masina.

Soferul si martorii accidentului au spus politistilor ca fetita a traversat neregulamentar, fara sa respecte indicatiile semaforului.

„In urma cercetarilor, s-a stabilit ca minora s-a angajat neregulamentar in traversarea strazii, pe trecerea de pietoni, insa pe culoarea rosie a semaforului. Victima a primit ingrijiri medicale de la echipajul medical al ambulantei deplasata la fata locului, ulterior fiind transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, unde medicii au diagnosticat-o cu policontuzii”, a declarat responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David. Soferul masinii care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Politistii au intocmit dosar penal pe numele barbatului de 55 de ani pentru vatamare corporala din culpa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img