marți, 19 martie, 2024

FETITA lui i-a facut o POZA in care PANDESTE la USA INTREDESCHISA a DORMITORULUI si a pus-o pe Facebook, sa-l vada TOTI PRIETENII

Distribuie:

Publicat:

Mackenna Newman este o adolescenta in varsta de 17 ani din California care a publicat recent pe Twitter o imagine in care tatal ei face cel mai emotionant gest posibil pentru sotia lui bolnava de cancer. Iata care este adevarul cutremurator din spatele acestei imagini.

Conform Mediafax, Marci, mama fetei, fusese diagnosticata cu cancer tiroidian in octombrie 2016 si de atunci a trebuit sa stea izolata in dormitorul ei datorita tratamentului cu radiatii.

Vinerea trecuta Mackenna a publicat pe Twitter o fotografie extrem de emotionanta in care apare tatal sau care, se pare, nu poate sa stea nicio secunda departe de sotia sa, mai ales in aceste clipe grele.

Fiica celor doi a realizat poza, a postat-o pe reteaua de socializare amintita alaturi de textul urmator: ,,Tata si-a aranjat un birou la usa dormitorului in care sta mama, ca sa ii tina companie, eu plang acum”.

Fata a declarat ca tatal ei a stat ,,tot timpul” la usa camerei femeii, si potrivit lui Marci, sotiei, lucrul asta nu este unul neobisnuit pentru Jon: ,,Jon merge cu mine la fiecare programare la doctor, la fiecare test, fiecare operatie, fiecare radiatie. Dupa cum puteti vedea, daca nu poate sta langa mine, se apropie cat de mult poate”.
Se pare ca scopul gestului fiicei a fost acela de a sarbatori relatia incredibila pe care o au parintii ei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img