vineri, 29 martie, 2024

Fii mai frumoasa cu ghimbir!

Distribuie:

Publicat:

Ghimbirul este apreciat inca de acum doua milenii pentru beneficiile sale importante pentru sanatate, in special in mentinerea functionalitatii digestive. El nu trebuie evitat nici atunci cand vine vorba despre frumusete.
Remediu pentru pete si cicatrici
Ghimbirul este un puternic antioxidant, de aceea lupta contra petelor si cicatricilor. Amesteca o cantitate mica de ghimbir proaspat ras cu niste gheata pisata si aplica o data pe saptamana pe zonele afectate. 
Remediu pentru pielea inflamata
Ghimbirul are proprietati anti-inflamatorii, ajutand pielea sa se calmeze, stimuland in acelasi timp circulatia sangelui. Persoanele care au eczeme, ar trebui sa foloseasca cateva picaturi de ulei de ghimbir pe zonele afectate, este extrem de linistitor. 
Lupta contra matretii
Proprietatile septice ale ghimbirului ajuta in lupta contra ciupercilor care cauzeqaza matreata. Se amesteca ghimbir ras si apa intr-o sticla cu pulverizator si se aplica direct pe scalp.
Este un exfoliant excelent
Ghimbirul este o solutie excelenta pentru a scapa de celulele moarte ale pielii, de pe fata ori corp. Amesteca ghimbir cu miere densa si bucura-te de mirosul creat deoarece iti si energizeaza intregul corp. 
Stimuleaza cresterea parului
Ghimbirul este un ingredient cheie in multe produse cosmetice pentru par, si asta doar datorita mixului sau de uleiuri volatile si antioxidanti. Se amesteca ghimbir ras si apa intr-o sticla cu pulverizator si se aplica direct pe scalp. Acest lucru va stimula fluxul sanguin la nivelul foliculilor de par si va stimula cresterea parului mai gros.
sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img