vineri, 26 aprilie, 2024

Fiica Adrianei Iliescu a depus contestatie la matematica, dupa ce a luat 4,55 in cadrul Evaluarii Nationale 2018

Distribuie:

Publicat:

Marti, 19 iunie, cand au fost publicate primele rezultate la Capacitate 2018, Eliza si Adriana Iliescu au decis sa depuna contestatie la matematica, unde adolescenta a obtinut nota 4.55. Cele doua spera ca in urma reexaminarii sa aiba un rezultat mai bun la matematica si astfel fata celei mai batrane mame din Romania sa fie admisa la unul dintre cele doua licee anume din Bucuresti.

Fiica Adrianei Iliescu vrea sa intre la Liceul Tehnologic „Dimitrie Gusti” sau la Liceul „Dimitrie Paciurea”

Cauta un liceu unde sa se intre cu medie sub 6.52. Se gandesc la Liceul «Dimitrie Gusti», unde media acceptata este de 6,40 la Stiinte Sociale si Liceul «Dimitrie Paciurea», un liceul cu profil vocational care are o clasa de Filologie. Paciurea este un liceu bun, dar destul de departe de casa.

Ca sa ajunga la el, Eliza va trebui sa schimbe doua mijloace de transport, un troleibuz si un autobuz. Ele, in acest moment, se adapteaza din mers situatiei si cauta cea mai buna solutie. Raspunsul la contestatie ar putea schimba totul, iar daca va obtine o medie mai mare, Eliza ar putea opta pentru licee bune”, a declarat o persoana din apropierea familiei, potrivit wowbiz.ro.

Rezultatele finale la Capacitate 2018 vor fi afisate sambata, 23 iunie.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img