vineri, 26 aprilie, 2024

Fiica Andreei Marin a sunat-o pe vedeta in timp ce era la TV. Ce a urmat dupa ce Violeta i-a marturisit alarmata: “Mami, mami…”

Distribuie:

Publicat:

Andreea Marin s-a confruntat cu o situatie noua in aceasta seara, la doar cateva ore dupa ce a izbucnit in lacrimi in timp ce se afla la un eveniment de suflet. Fosta “zana” a surprizelor a fost sunata de fiica ei in timp ce se afla intr-un platou de televiziune. De la celalalt capat al firului, Violeta i-a facut o marturisire care o ingrijora. Vedeta a linistit-o cum a stiut mai bine si, dupa acest moment, a facut declaratii emotioante. 

Tot momentul s-a intamplat in timpul unei pauze de publicitate. Imediat ce aceasta s-a incheiat, Andreea Marin, inca emotionata de ceea ce i-a spus fiica ei la telefon, a povestit in cadrul emisiunii “Rai da’ buni” care a fost urgenta Violetei. Potrivit marturisirilor facute de vedeta, adolescenta era ingrijorata ca nu o gasea nicaieri. Toate astea pentru ca ea nu-i spune niciodata fetei sale cand onoreaza invitatiile in anumite show-uri TV. La un moment dat, Andreea Marin i-a marturisit public Violetei ca o iubeste.

“«Mami, mami, nu te gasesc!». Nu stia ca vin la voi (n.r.: in platoul emisiunii «Rai da’ buni»). Nu vreau ca fiica sa ma vada la televizor. Imi doresc ca ea sa o stie pe mami, mami. I-am explicat unde sunt si cum sa ma caute ca sa ma vada si acum se uita la noi. (…). Te iubeste mami. Si in cateva minute plec spre casa”, a spus Andreea Marin in cadrul emisiunii.

Andreea Marin, marturii sincere despre propriile sale probleme de sanatate
In cadrul interviului, vedeta a vorbit si despre depresia postnatala pe care a avut-o.

“Depresia nu trece de la sine, se adanceste. In cazul meu a fost cazul de o depresie post-natala, dar nu am recunoscut ca am asta, dar am inceput sa ma gandesc la asta atunci cand Madalina Manole si-a vazut sfarsitul. Iata cat de mult conteaza sa se vorbeasca despre asta public. Iata, pana si un om ca mine are nevoie sa afle si sa invete despre acest pericol. A fost nevoie de o intamplare a altcuiva ca sa incep sa accept sa ma recunosc in povestea ei. (…)

Am vrut sa-mi vad fiica mireasa. Nu trebuie sa mergi la medic atunci cand te doare ceva. E important sa iti verifici starea de sanatate mereu, ce exemplu le dam copiilor nostri? Am avut parte de oameni buni in jurul meu. Uneori e mai greu sa discuti cu cineva din familie si atunci un terapeut te asculta cu deschidere”, a declarat Andreea Marin la “Rai da’ buni”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img