vineri, 29 martie, 2024

Fiica antrenoarei Kinga Sebestyen avea 120 kg. Cum a slabit 60 kg si si-a schimbat radical viata

Distribuie:

Publicat:

Sugarka, fiica cunoscutei antrenorare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a reusit performanta de a slabi 60 de kilograme. Tanara in varsta de 24 de ani ajunsese la greutatea de 120 de kilograme cand a decis ca este nevoie de o schimbare radicala in ceea ce priveste stilul sau de viata. Astfel, s-a lasat pe mainile mamei sale, cea care a ajutat mii de oameni sa revina in forma de-a lungul carierei, si, urmand cu strictete orele de Kangoo Jumps si planul nutritional recomandat de Kinga, a reusit sa injumatateasca greutatea pe care o avea initial. Din tanara supraponderala, care nu facea deloc miscare, Sugarka se poate lauda in prezent cu o silueta perfecta, un corp tonifiat si o talie ca de viespe.

Mai mult decat atat, pentru ca a vazut ce rezultate fantastice are programul Kingai, atat in cazul sau, cat si al celor din jur, Sugarka a decis sa urmeze cursurile mamei sale si a devenit instructor Kangoo Jumps, cu diploma de acreditare acordata de Kinga Sebestyen. Tanara intra astfel in comunitatea instructorilor internationali, care predau mai departe Kangoo Jumps oamenilor de pretutindeni.

Povestea Sugarkai este impresionanta. “La 10 ani am avut un accident cu bicicleta. Am cazut si mi-am spart nasul si dintii. M-am ales cu o deformatie pe care medicii nu au observat-o, astfel ca, pana la 18 ani, am respirat doar cu o nara. Prin urmare, ma simteam tot timpul obosita, atat la miscare, cat si la studiu. Nu am facut sport multi ani. Apoi, am facut o operatie de rinoplastie, iar recuperarea a durat mult, timp in care, din nou, nu am facut miscare, astfel ca m-am ingrasat foarte mult. Ajunsesem la 120 de kilograme, doar in ultimul an acumuland 35 de kilograme. Singura miscare pe care o faceam era cand ieseam sa plimb cainele pentru 15 minute. Mancam total nesanatos: pizza, chipsuri, ciocolata, fast food.

La indemnul mamei mele, am intrat in programul sau, Fat Burning by Kinga, si, incet incet, m-am acomodat cu noul stil de viata. Am inceput sa iubesc sportul si sa fiu si mai motivata sa ajung in forma dorita. Mama a fost tot timpul un exemplu pentru mine. Am fost crescuta intr-un mediu sanatos, cat am stat cu ea in casa nu aveam in frigider alimente interzise. M-am ingrasat mult cat timp am stat in strainatate, fara ea.

Am decis sa nu mai mananc produse cu zahar, faina. Am facut Kangoo Jumps si, in patru luni, am dat jos 40 de kilograme. Beam multa apa, mancam legume, fructe, salate, smoothie-uri, pui, curcan, peste cu legume, fara sosuri. Alergam zilnic in parc timp de o ora cu ghetele Kangoo Jumps in picioare. Acestea mi-au protejat excelent coloana si articulatiile, mai ales ca aveam totusi o greutate mare.

De la 80 de kilograme mi-a luat apoi jumatate de an sa ajung la 70 de kilograme si apoi inca un an sa ajung la 60 kg si sa am corpul atat de tonifiat ca acum. A devenit pentru mine un stil de viata pe care il ador si sunt mandra ca am ajuns la aceste rezultate. Ii multumesc mamei mele pentru toata sustinerea acordata. Recunosc, nu mi-a fost usor sa dau jos aceste 60 de kilograme. Din cand in cand simteam ca nu mai pot, ca nu mai am putere, insa Kinga, familia si prietenii mi-au fost alaturi. Sunt foarte mandra si fericita ca am putut trece prin aceasta perioada. Acum ma simt frumoasa si sexy.

In prezent am diploma de instructor Kangoo Jumps si tin ore de Kangoo Power si Fat Burning in Miercurea Ciuc. Imi place enorm si, daca as putea, as face Kangoo Jumps toata ziua. Daca cineva mi-ar cere un sfat in acest sens, i-as spune ca cel mai important in viata este echilibrul. Cine isi doreste sa slabeasca si sa ajunga in forma dorita va reusi daca este determinat si ordonat. Fiecare persoana trebuie sa continue calea asta grea, pentru ea insasi, nu pentru cei dragi, sau pentru convenienta altora, fiindca, in primul rand, noua insine trebuie sa ne dovedim ca putem sa ne schimbam”, declara Sugarka, fiica celebrei Kinga Sebestyen. sursa: one.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img