sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Fiica artistului Aurelian Preda a rupt tacerea! Ce a declarat despre posibilitatea de a fi insarcinata: “Bineinteles ca…”

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Rosa, fiica regretatului interpret de muzica populara Aurelian Preda, a pus capat tuturor speculatiilor referitoare la faptul ca ar fi insarcinata.

Anamaria Preda a declarat pentru spynews.ro ca nu este insarcinata si ca acest lucru nu se va intampla prea curand, precizand ca e vorba doar despre cateva kilograme in plus.

“Bineinteles ca nu (n.r. nu e insarcinata)! Am doar 17 ani! In opinia mea, un copil se face atunci cand esti realizat, cu o facultate facuta (in cazul meu) si cu o cariera in domeniul pe care persoana respectiva si-l doreste. Asa ca eu nu am ajuns inca in stadiul ala si bineinteles ca sunt cu adevarat doar zvonuri! Sunt in clasa a XII-a si am multe de facut si indeplinit!”, a declarat Anamaria Rosa Preda.

Zvonurile au aparut dupa ce tanara a aparut la parastasul tatalui ei imbracata intr-o rochie neagra, lunga si destul de larga, o tinuta neobisnuita pentru stilul cu care aceasta si-a obisnuit apropiatii.

Anamaria Rosa a implinit 18 ani pe 27 iunie, la exact 8 luni de la moartea tatalui ei. In februarie, ea si-a facut publica relatia pe care o are cu un tanar bucurestean, cam de aceeasi varsta cu ea. Cei doi au o relatie extrem de solida, in ciuda faptului ca sunt foarte tineri. Dupa moartea lui Aurelian, cel care are grija de Anamaria este Nicusor Iordan, un apropiat al regretatului artist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img