marți, 16 aprilie, 2024

Fiica cea mare a presedintelui Basescu a slabit dramatic!

Distribuie:

Publicat:

De cand a disparut din viata publica, Ioana Basescu, fiica cea mare a fostul presedinte al Romaniei, s-a transformat radical. Imaginile dovedesc ca fiica lui Traian Basescu a slabit dramatic, iar, la cei 40 de ani, se poate mandri cu o silueta de invidiat.

Zilele trecute, paparazzi au intalnit-o pe Ioana Basescu in zona de centru a Capitalei, unde fiica fostului sef al statului a facut o scurta incursiune la o adresa din zona Unirii, alaturi de soferul care o insoteste zi de zi

Imbracata casual, Ioana Basescu a aratat o forma de exceptie, iar faptul ca, in ultima perioada, a reusit sa scape de kilogramele in plus a fost mai mult decat vizibil. Cu toate ca isi imparte timpul intre familie, biroul notarial si marea ei pasiune, fotografia, Ioana Basescu se pare ca nu isi neglijeaza silueta.

La varsta de 40 de ani, fiica cea mare a lui Traian Basescu se poate mandri cu un trup la care multe femei doar viseaza.

Ioana Basescu si-a gasit greu perechea

Ioana Basescu s-a maritat prima oara in 2003, cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Nunta a venit dupa un an de relatie si a luat prin surprindere pe toata lumea, inclusiv pe mama Ioanei. Lucrurile n-au mers prea bine si, trei ani mai tarziu, Ioana a cerut divortul.

A urmat o relatie lunga si tumultuoasa cu Giovanni Francesco, actionar al postului de televiziune Music Channel, relatie in care Ioana nu prea a fost vazuta zambind.

Ioana s-a casatorit a doua oara, in mare secret, la Azuga, in vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrans si s-a desfasurat doar in prezenta parintilor celor doi si a nasilor. Cateva luni mai tarziu, la 14 noiembrie 2014, Ioana a devenit mama unui baietel.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img