marți, 19 martie, 2024

Fiica lui Irinel Columbeanu calca pe urmele mamei sale, Monica Gabor. Cum pozeaza Irina Columbeanu la 12 ani

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Irinel Columbeanu calca deja pe urmele mamei sale, Monica Gabor. La 12 ani, Irinuca pozeaza ca un model profesionist, mai ales ca ea “a bifat” pana acum mai multe aparitii pe catwalk-uri. Adolescenta este foarte activa pe retelele de socializare, unde este urmarita de sute de mii de oamenii pe retelele de socializare, dar si pe contul ei vlog de pe de YouTube.

Fiica lui Irinel Columbeanu calca pe urmele mamei sale, Monica Gabor
Ramasa in grija tatalui ei dupa divort, Irina Columbeanu a crescut foarte frumos, iar mama sa a fost mereu prezenta in viata ei prin intermediul tehnologiei. Mai mult, de cativa ani buni, adolescenta merge des in vacante la Monica Gabor, care s-a stabilit in America.

Frumoasa romanca si partenerul ei de viata, Mr. Pink, locuiesc intr-o vila impunatoare din in Malibu, un oras din statul american California. Irinuca se intelege de minune cu “tatal vitreg” si fiul acestuia. Antony si fiica afaceristului de la Izvorani se considera frati.

De curand, Irina Columbeanu a facut publice cateva fotografii pe care le-a realizat in casa mamei sale si in gradina minunata a acesteia in timpul ultimei vizite din America. Multi dintre fanii ei au remarcat felul in care pozezeaza. “Esti cea mai tare!?”, “Iti iubesc parul! ??”, “Cand mai postezi pe YouTube? Mi-e dor de vlogurile tale??”, “Buna, draguta in roz ???”, “Esti inca in America?” sunt cinci dintre comentariile stranse de cele mai noi poze facute publice de Irinuca.

Un alt aspect care reflecta maturitatea pe care fiica Monicai Gabor o are la 12 ani este reprezentat de descrierile pe care le pune la unele dintre pozele pe care le posteaza. “Beauty begins the moment you decide to be yourself (n..r: Frumusetea incepe in momentul in care te decizi sa fii tu insuti)” este un mesaj postat recent de fiica afaceristului de la Izvorani.

Monica Gabor s-a nascut pe 8 ianuarie 1988 la Bacau si este fotomodel. Ea a fost casatorita cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au devenit parinti de fetita pe 18 ianuarie 2007, iar in 2011, ei au divortat. Dupa despartirea de afaceristul de la Izvorani, modelul si-a refacut viata alaturi de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo. La inceputul lui 2018, Monica Gabor a fost data de gol de fiica biologica, Irina Columbeanu, ca, peste Ocean, ea a devenit mama adoptiva pentru fiul iubitului sau. Pe “fratele vitreg” al Irinei il cheama Antony.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img