vineri, 19 aprilie, 2024

Fiica lui Pavel Stratan s-a transformat intr-o domnisoara super sexy!

Distribuie:

Publicat:

Fiica lui Pavel Stratan nu mai este fetita aia mica ce tragea dupa ea un geamantan si-l striga pe Ghita. Cleopatra este o domnisoara in toata firea, iar in noul ei videoclip a vrut sa sublinieze asta. 

Melodia ”Ghita” a dus-o pe Cleopatra Stratan (15 ani) direct in Cartea Recordurilor, in 2012, obtinand nu mai putin de sase premii.

Academia Recordurilor Mondiale i-a oferit recunosterea pentru  cea mai tanara interpreta care a inregistrat un album; cea mai tanara interpreta intr-un concert “live”; cea mai bine platita artista tanara (10.000 euro pentru o singura melodie – bani donati public, in scopuri caritabile); cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV; cea mai tanara interpreta care a inregistrat un “hit” national (o piesa situata pe locul 1 in topuri nationale).

Anii au trecut, iar muzica a ramas in prim plan pentru fata cantaretului Pavel Stratan. Acum a scos un nou videoclip in care toata lumea poate observa cat de mult a crescut, dar mai ales ce domnisoara cocheta s-a facut.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img