sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Filmul documentar “Sting: A Free Man”, proiectat in avanpremiera DokStation

Distribuie:

Publicat:

Documentarul "Sting: A Free Man" (2017, regia: Julie Veille), va fi proiectat astazi, de la ora 19.00, in avanpremiera celei de-a patra editii a DokStation Music Documentary Film Festival, la Fabrica Gastropub (Splaiul Unirii, 160). Filmul va fi precedat de o selectie muzicala din discografia Sting si The Police. Intrarea este libera. Cu peste 100 de milioane de discuri vandute, 17 premii Grammy si un loc de seama in Rock and Roll Hall of Fame, Sting este un artist unic, indiferent de stilul muzical abordat.

Regizat de Julie Veille, documentarul "Sting: A Free Man" reprezinta o ocazie unica de a-l descoperi pe apreciatul muzician britanic, prin intermediul unor interviuri exclusive, dar si din perspectiva altor artisti faimosi, ca Will I Am, Zucchero sau Bob Geldof. O incursiune inspirationala in lumea muzicala si viata personala a uneia dintre cele mai influente vedete actuale. A patra editie DokStationMusic Documentary Film Festival va avea loc in perioada 12-15 septembrie, in Bucuresti.

Festivalul va aduce in fata publicului bucurestean proiectii, concerte, evenimente si ateliere pentru copii si tineri, atat in cladiri cu istorie si traditie, cat si in spatii neconventionale. Evenimentele DokStation 2019 vor fi gazduite deControl Club, Fabrica Gastropub, Expirat- Halele Carol, Plaza Romaniasi Apollo 111. Programul proiectiilor si evenimentelor va fi disponibil la www.dokstation.ro iar biletele vor fi puse in vanzare din 15 august, prin Eventbook.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img