miercuri, 24 aprilie, 2024

Filmul unei triple TRAGEDII! Detaliile care vor soca o tara intreaga! Ies la iveala informatii cutremuratoare despre tripla tragedie de la Ciurea – FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Ies la iveala detalii cutremuratoare despre tripla tragedie de la Ciurea • Cele trei persoane lovite marti noaptea, in plin, de tren nu s-au asteptat nicio secunda la asa ceva • De zeci sau poate chiar sute de ori au traversat calea ferata prin acel loc si se bazau pe un detaliu doar de ei stiut • Acum, trei copii au ramas fara tata, iar o tanara a murit chiar cu cateva luni inainte de nunta

Ciurea, o comuna din Iasi ce pare sa fie un fel de centru al accidentelor feroviare. La Ciurea, in urma cu mai mult de o suta de ani, se producea cel mai mare accident feroviar din Romania, iar de atunci tragediile feroviare au continuat sa apara.

Marti noaptea, trei persoane au fost lovite in plin de tren. Constantin Carausu avea 41 de ani si era tatal a trei copii. El a murit pe loc in urma impactului. Aceeasi soarta a avut-o si Stefana Balan, o tanara de 19 ani ce ii era nepoata barbatului. Ceva mai mult noroc a avut sotia barbatului in varsta de 34 de ani, pe nume Nicoleta Carausu. Aceasta nu a murit, dar se afla in stare critica, iar medicii sunt sceptici in ceea ce priveste sansele sale de recuperare.

Sotii Carausu si-au construit o casa pe un deal din satul Piciorul Lupului, din comuna Ciurea. Pentru a ajunge la locuinta lor, sotii si cei trei copii ai lor erau nevoiti sa traverseze calea ferata. Au facut-o de zeci de ori, pana marti.

Continuarea pe bzi.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img